hadi bakalım

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
hadi bakem dir chat versiyonu.

'...sıkıysa...' veya '... yapta görelim!' gibi gaz cümlelerinin vazgeçilmez öğesi.

eğlenceli bir sezen aksu şarkısıdır. sen seni bil,sen seni!sen sıkı tut çeneni,eline diline hakim ol sonra öcüler yer seni!! sözü şarkının en meşhur olduğu dönemlerde minik bir velo* olan bendenizi epey bir güldürürdü.büyüyünce farkettik şarkıdaki ufak,minik,inceden dokundurmaları.velhasıl,dinlenesi bir sezen klasiğidir.

eski mi eski bir sezen aksu şarkısı.

sözleri

yerimiz mi dar yoksa yenimiz mi dar

ne var?

uçurmuş herkes o da kim oluyor

sen kimsin kim bunlar

en büyük kim?

hadi bakalım kolay gelsin

bir acaip zor yarış

bana ne aman ben anlamam

pek hesaplı ince iş

sen seni bil, sen seni

sen sıkı tut çeneni

eline diline hakim ol

sonra öcüler yer seni

sen seni bil, sen seni

sen sıkı tut çeneni

eline diline hakim ol

dikkaaaaaaat!..

ah içimizde ne aç hevesler

arada hicaz arada caz nefesler

bir yanımız her duruma müsait

ne kadar uyarsa o kadar ister

beşinci nesil bir yazar.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri