S
Sultan
Guest
zihin gözünde affetmeyi seçtiğin ilk kişiyi canlandır.bir anda zihninde beliren biri olabilir.kendini akışa bırak.
ona şunu söyle:
yaptıkların beni incitti.seni affetmeye ihtiyacım var.çünkü onunla ilgili kendimi kötü hissetmekten bıktım.bu güne kadar hissettiklerim yeter.
kendine ait nedenlerle benim beklentilerim karşılamadın ya da karşılayamadın.
bu nedenle kendini rahatsız hissetmekten bıktım.
seninle aramda yaşanan duyguları iyileştirmediğin için bunun diğer ilişkilerime de nasıl yansıdığını görebiliyorum.
şimdi özgür olmayı şeçiyorum.
şimdi,geçmişte yaşananların etkilerini iyileştirmeyi ve iyileşmeyi seçiyorum.
kendime verdiğim acı ve üzüntüden özgürleşmeyi seçiyorum.
şimdi, aramızda yaşanmış olanı,sana ve bana rağmen olanı olduğu gibi kabul ediyorum.
içimde sevgiye yer açmayı seçiyorum.
sen düşünce ve davranışlardan tümüyle sorumluydun ve sorumlusun.
bu sorumluluğu şimdi sana iade ediyorum ve seni en yüksek iyiliğin için özgür bırakıyorum.
bunu yaparak sevgimi ifade edebilme gücümü ve özgürlüğümü sağlıklı bir şekilde geri alıyor ve kabul ediyorum.
küçük yeşil affediş kitabından alıntı
ben affedip özgürleştim.
sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınızy789
ona şunu söyle:
yaptıkların beni incitti.seni affetmeye ihtiyacım var.çünkü onunla ilgili kendimi kötü hissetmekten bıktım.bu güne kadar hissettiklerim yeter.
kendine ait nedenlerle benim beklentilerim karşılamadın ya da karşılayamadın.
bu nedenle kendini rahatsız hissetmekten bıktım.
seninle aramda yaşanan duyguları iyileştirmediğin için bunun diğer ilişkilerime de nasıl yansıdığını görebiliyorum.
şimdi özgür olmayı şeçiyorum.
şimdi,geçmişte yaşananların etkilerini iyileştirmeyi ve iyileşmeyi seçiyorum.
kendime verdiğim acı ve üzüntüden özgürleşmeyi seçiyorum.
şimdi, aramızda yaşanmış olanı,sana ve bana rağmen olanı olduğu gibi kabul ediyorum.
içimde sevgiye yer açmayı seçiyorum.
sen düşünce ve davranışlardan tümüyle sorumluydun ve sorumlusun.
bu sorumluluğu şimdi sana iade ediyorum ve seni en yüksek iyiliğin için özgür bırakıyorum.
bunu yaparak sevgimi ifade edebilme gücümü ve özgürlüğümü sağlıklı bir şekilde geri alıyor ve kabul ediyorum.
küçük yeşil affediş kitabından alıntı
ben affedip özgürleştim.
sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınızy789