güneşin doğuşu

gunesim

New member
7
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
slm arkadaşlar. ben bu siteye üye olalı yaklaşık 9 ay oldu. o günden beri sitenin tiryakisi oldum. hergün arkadaşların mesajlarını günlüklerini okudum. bazan bende katıldım. ama kendime henüz bi sayfa açmadım. sonra düşündüm benim niye sayfam yok dedim ve kendime bir sayfa açtım. biraz geç kaldım ama olsun. sung66

Ynt: güneşin doğuşu

Günlüğün hayırlı uğurlu olsun güneş.Adın gibi parlak,güzel ve içimizi ısıtan haberlerle dolsun. smiliyface

günlüğünüz hayırlı olsun. güzel haberler aşikar duyulacak, inşallah bu durumun zamanı kısa olur. s456

gunes ' Alıntı:
slm arkadaşlar. ben bu siteye üye olalı yaklaşık 9 ay oldu. o günden beri sitenin tiryakisi oldum. hergün arkadaşların mesajlarını günlüklerini okudum. bazan bende katıldım. ama kendime henüz bi sayfa açmadım. sonra düşündüm benim niye sayfam yok dedim ve kendime bir sayfa açtım. biraz geç kaldım ama olsun. sung66

sevincli pek iyi yapmışsın bak gelen yaz aylaında içimizi ısıtan güneş gibi sende bizi ısıt güncenle 8977

redflowers,mümin okan ve psimbat hepinize çok teşekkür ederim. inşallah günlüğüm benim ve sizin güzel haberlerinizle dolar.

güneşcim canım gerçekten güneş gibi doğdun günlüklerimizin arasından... tender45

günlüğün hayırlı olsun güzel haberlerle dolsun canım....sevgiler... blissy blissy

animat123kt5nulv7.gif
kiss3

suzzycim kiss3 kiss3 kiss3

sevgili günes günlügün hayirli olsun yazilarini merakla bekliyorum kiss3

Bu gün Ankara'da yağmur var ama seni görünce içim açıldı.Günlüğün hayırlı olsun,iyilik ve güzellikle dolsun. vien1

sevgili günlüğüm ilk haberlerimin güzel olmasını çok isterdim. ama annem hiç aklımdan çıkmıyor. 12 gün önce köyde kene ısırmış 3 gün aralıklarla doktora gitmişler neyseki kan temiz çıkmış 2 gündür burdalardı. tekrar gitmemesi için bugün yapmadığım şey kalmadı. hasta numarası bile yaptım. ama durduramadım. yine gitti. en azından 3 gün daha kalsalardı içim birazcık rahat edecekti. şu an hiç bir duygu içinde değilim. aklımda sadece annem var. bu 3 gün benim için hep endişeli geçecek. inşallah bişey olmaz.

güneş'cim geçmiş olsun canım... pc05 tahmin edebiliyorum ne kadar kaygılandığını... sadanim

bu aralar kene vakaları artmış...haberlerde dinliyorum...artık ağız tadıyla piknik yapamicaz bu gidişle... b456

sen yine içini ferah tutmaya çalış...aklına olumsuz bişey getirme coffe2 ...benim anneciğiminde az önce ön dişi durduk yere

(yani domates yerken) girlhaha düşmüş...bizi aradı..eşim apar topar onu oktoruna götürdü...yarına halledilcek...ama bizimki komik canım...

öptüm canım.. kiss3

suzy çok teşekkür ederim. kene konusunda türkiyede tıp ilerleme kaydedemedi. bizde doğal olarak endişeleniyoruz. senin annenede kiss3çok geçmiş olsun canımcım.

vien1 Hoşgeldin, günlüğün hayırlı olsun.

İçini ferah tut, iyi düşün iyi olur.

Mutlulukla kal

bu günlüğü en güzel isimli günlük seçiyorum 25889

inşllh sahibide ismi kadar güzel günler geçirir ttli3 hayırlı olsun güneş k8908

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. sizleri çook seviyorum kiss3 kiss3 kiss3

weather26mw5.gif
güneşcim.. günlüğün hayırlı olsun..
weather50rq7.gif

Buch_003.gif
6723880e28b47626183c648cp5.gif

dilerim en zor hedeflerin bile güneşin doğuşu gibi rahat ve kolayca yaşamına yansır..
weather60py9.gif

sevgili annen için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum..

umarım kısa sürede güzel haberlerini vererek gönlümüzü ferahlatırsın.. b456
gemiolsun35xg8.gif

sevgiler.. kiss3
weather14ye8.gif

shamanic çok teşekkür ederim. iyiki sizler varsınız. kiss3 kiss3

Sevgili günlük bu siteye üye olmadan önceki son 5 yılım çok sıkıntılı geçtiği için kendimi yaşayan bir ölü gibi hissediyordum. Çevremle hatta ailemle bir ilgim kalmamıştı. Hiçbir şey beni ilgilendirmiyor ve hiç bir şeyden zevk almıyordum. Çok yıpranmıştım. Yaşamaya gücüm kalmadığını hissediyordum. Sonra nette bir konu ararken bu siteyle karşılaştım. Çok ilgimi çekti. Telkinlerin bu kadar etki edeceğini ilk başta bu kadar düşünmemiştim. Hatta inanmıyordum. Psikolojik olarak iyi hissediyorum geçer diye düşündüm. Telkinleri dinlemeye başladıktan bir buçuk hafta sonra etkisini göstermeye başladı. Ruh halim yavaş yavaş değişmeye başladı bir aydan sonra 5 yıl önceki eski bene döndüğümü gördüm. O kadar değişmiştimki anlaşamadığım insanların bile bana karşı konuşmaları değişti. Onlarla aram düzeldi. Bunu önce arkadaşlarım fark etti. Benim özel olarak yaptığım hiç bişey yoktu her şey kendiliğinden gelişti. Sonra siteye üye olan arkadaşların yazılarını okudum. Hepside çok harika insanlar. Ben insanların kalplerinde artık sevginin yokolduğunu düşünmeye başlamışken burada temiz yürekli ve sevgi dolu insanların hala var olduğunu hatta azımsanamıyacak derecede fazla olduğunu görünce çok mutlu oldum. Hayal ablacığımın binbir emeklerle hazırladığı meditasyonlar dinlediğim telkinlere çok destek verdi. Hayal ablama hayatım değişti sitesi kurucularına ve bu sitede üye olup katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Günlüğümde konudan konuya geçmiş gibi oldum ama şu an içimden geçenleri yazmak istedim.

Sevgiyle kaldık krz56

bugün umudun bittiği yerdeyim. çok mutsuzum. hangi yöne dönsem kapalı. düşünüyorum düşünüyorum çıkış yolu bulamıyorum. bi mucize belki düzeltebilir beni. hep bekliyorum o mucizeyi geleceğede pek benzemiyor. ondanda umudu kestim.

gunes ' Alıntı:
bugün umudun bittiği yerdeyim. çok mutsuzum. hangi yöne dönsem kapalı. düşünüyorum düşünüyorum çıkış yolu bulamıyorum. bi mucize belki düzeltebilir beni. hep bekliyorum o mucizeyi geleceğede pek benzemiyor. ondanda umudu kestim.

N'oldu niye bu kadar üzgünsün?? 4897

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri