günde 1000 soru çözüyorum

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
birkaç ay sonra gelecek devamının sınava finalle hazırlandım olabileceği söz.

kralı gelse tanımam demektir.

bir kere denmiş biri olarak gördüm ki bir daha asla yapmamak için sebeptir.

derece yapan arkadaşlarımın günde en fazla 300 küsür soru çözdüğünü gördükten sonra, iyi bok yiyorsun diye cevap vereceğim cümle.

lisedeyken bir kaç arkadaşımın dediğini duyduğum cümle. bir tanesi tıpta okuyor, bir tanesi de sabancı'da burslu. bir kerameti var herhalde diye düşünüyorum. ama bu soruları çözüp, akıl sağlığını korumak bayağı zor bir iş herhalde.

günde 5000 şık kontrol eden insanın, sonunu hayırlı edesice azimli çalışma örneği.

gerçekten çözünülüyorsa bile söylememe akıllılığını göstermek lazım.hem böyle diyip bir de sınavlarda kötü sonuçlar alırsa salak olduğu tescillenir.en iyisi mi sessiz ve derinden gitmektir.

öss sınavına hazırlanan öğrencinin ölmeden önce söylediği son sözlerdir. hayatta kalabilenlerin çok azı sağlıklı bir hayat geçirmektedir.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri