GüNayDıNlar OLsuN :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kinetix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN

Günaydın956k

Günaydın herkese. Taptaze ve mutlu bir günaydın.

BEKLENTİLERİN GERÇEK OLDUĞU BİR GÜN DİLİYORUM..
HERKESE GÜNAYDIN
smiley245an6.gif

Günaydııııııııın, hepinize, tüm site sakinlerine günaydıııııınnnnn,

Hayatta bugüne kadar engel olarak gördüğünüz her şey ve herkes bugün gözünüze küçücük görünsün. Yaşam sizi sevgiyle sarıp sarmalasın, güzel haberlerle içinize neşe mutluluk doldursun inşallahhhhh :))

Hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr:))

İyi ki varsınız

marti-simit.jpg

Günaydın kuzu.:) kiss3

Günaydın arkadaşlar. İçinizdeki ışık hiç sönmesin.

Sevgiler.actionsmile

Günaydın kuzu.:) kiss3

Günaydın arkadaşlar. İçinizdeki ışık hiç sönmesin.

Sevgiler.actionsmile

Günnaydııınnn Planner'ım,

Senin de içindeki ışık hiiiiiiiiçççççç sönmesin, hep böyle pırıl pırıl ol inşallahhh:))

Sevgiler canım,
Çok öptümmmmm

kiss3

günaydın arkadaşlar baya bi geç kaldım işe. gece uyuyamadım sabah ta kalkamadım tabi.hala uykum var yahu kahve falan da içtim ama ı-ıh.bi kıvrılıp uyusam. :)

günaydın arkadaşlar baya bi geç kaldım işe. gece uyuyamadım sabah ta kalkamadım tabi.hala uykum var yahu kahve falan da içtim ama ı-ıh.bi kıvrılıp uyusam. :)
Ben de uyuyamadım 3-5 arası. Biri beni dürttü sanki.:) Oturup kitap okuyayım dedim, içime bir korku geldi vazgeçtim. Sabah da yarım saat erken kalkma planlarım vardı. Hepsi altüst oldu böylece.:) dunk56

Bir dakika boyunca sadece burnundan nefes alıp ver, bak nasıl kendine geliyorsun. :)

Sevgiler.

inanmazsın hemen nefes çalışması başladım ama gözlerim kapandı gitti :) yalnız şuda var ki bu telkinleri dinleyeli uykum çok çok çok fazlalaştı ya . du bakıyım araştırayım neden acep.

inanmazsın hemen nefes çalışması başladım ama gözlerim kapandı gitti :) yalnız şuda var ki bu telkinleri dinleyeli uykum çok çok çok fazlalaştı ya . du bakıyım araştırayım neden acep.

Biraz yüzüne su çarp, sonra odana dönüp pencereden de biraz başını çıkart oksijen al, hemen kendine gelirsin. Hatta mümkünse çık dışarı, ufak bir yürüyüş yapıp gel, marketten ufak bir ihtiyacını al gel. Oksijen iyi gelr sana. Temiz hava açar insanı. Üstüne de enerjik bir müzik odada ya da komik bir klip... Bir şeyin kalmazzzz :))

ahhh ah nerde şimdi gittim uğraştım bişilerle neyse öğle yemeğine gideyim bide belki açılırım. teşekkürler

Herkese günaydıııııııııınnn yüreği güzel insanlar:)Bugün çok çok çook güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

Güzel bir cuma gününden herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn ,
umarım gönlünüze göre bir gün geçirirsiniz
sevgiler :))

günaydın::::::))))))

Günayydıııııııııııııııııııın hepinize,

Nasılsınız? Umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir.

Bugün İstanbul'da bulutların arasından fırsat buldukça çıkıp muzip muzip ışıldayan bir güneş var.

Gökyüzünde çok eğleniyor olmalı, onun yerinde ben olsaydım sürekli aynı ritimde aynı rota üzerinde kalabilir miydim bilemiyorum. :))

Heppinizin ritminin artmasını, haftaya caşku ve güzellkilerle başlamanızı dilerim.

Çooooooookk öpüyorum herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))

Keyifli günler dilerimmmm:))

y789​

günaydinnn:))))
bugün almanya duisburgta kapali bi hava var
bulutlarin arasindan firsat bulup muziplik yapabilen onu bize mutlu olalim diye
yansitabilen günes yok:)))
olsun ben genede cikicam ona giciklik olsun diye oynayacam..
herkese iyi günler iyi haftalar dilerim..

günaydinnn:))))
bugün almanya duisburgta kapali bi hava var
bulutlarin arasindan firsat bulup muziplik yapabilen onu bize mutlu olalim diye
yansitabilen günes yok:)))
olsun ben genede cikicam ona giciklik olsun diye oynayacam..
herkese iyi günler iyi haftalar dilerim..

Harikasın Blue Jaloon,

Bugün Duisburg'un muzip güneşi de sen ol!!!!

İçi aydınlansın seni gören herkesin:))

Işığın daim olsun arkadaşım :))

Duisburg'dakiler de iyi ki varsın diyecekler bugün sana :))

Muhteşem bir gün geçirmeni dilerim

Sevgiler

sun062clipart.jpg

Harikasın Blue Jaloon,

Bugün Duisburg'un muzip güneşi de sen ol!!!!

İçi aydınlansın seni gören herkesin:))

Işığın daim olsun arkadaşım :))

Duisburg'dakiler de iyi ki varsın diyecekler bugün sana :))

Muhteşem bir gün geçirmeni dilerim

Sevgiler

sun062clipart.jpg
t678 tskler...

güneş görünsede görünmesede hep yüreğinizi ısıtsın.
günaydın

güneş görünsede görünmesede hep yüreğinizi ısıtsın.
günaydın

Günaydın Prenses,

Çok haklısın. Yaşam kaynağımız bizi hep sarsın, kendinden bile korusun kollasın. Uyandığımız her yeni gün, içimizde onun sıcaklığı, yüzümüzde onun pırıltısı olsun!!!

Harika bir hafta geçirmeni dilerim canım :))

cat56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri