GüNayDıNlar OLsuN :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kinetix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydııın, Sitemizin Rengarek Çiçekleri,

Günaydın, bu günü umut dolu yaşamayı seçenler,

Günaydın, anı yaşayabilen, anı yakalamak için çaba gösterenler,

Günaydın, yapılması gerekenleri en iyi şekilde yapmayı seçenler,

Günaydın herkeseee. Net, bugün günaydın dememişsinsevincli Neyse yarın dersin umarım. Bu konuyu sen açtığından hergün bize günaydın demek zorundasın ona göregirlhaha Mutlu günler...

Konuyu açmışım evet, ama hergün ben mi günaydın diycem önce aaaaa sevincli Bu çok katı bir kural olur bademlerim fındık ezmelerim şeker parelerim
günaydınlar herkeslerin olsun, bundan sonra herkesler birbirlerine burdan günaydınlar desinler emi u859 u859

günaydınlar herkeze

Günaydınlar işleriniz rast gitsin s456 Sevgiler dolsun tüm kalbiniz girlhaha

bende koskocaman günaydın diyorum herkese....krzm67
sevgi ve ışıkla...girlhaha

Günaaaayyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn;
Güzel, özel, mutlu,umutlu,huzur dolu,enerjik bir gün diliyorum ;))

mutlu bir gün olsun
günaydın

kocaman günaydın arkadaşlar
güzel bir gün olsun

gunaydin1.gif

tender45gunaydinlarrr hayirli cumalar

cok guzel bir gun olcaaaaaak:zpzp:

GÜNNNAAAAYDIN DEYİN

Günnaaaayyyydııınnn,

Günaydın hepinize,

Herkesle günaydınlaşmak selamlaşmak, sağlıklı, mutlu, bolluk bereket ve enerji dolu bir gün dilemek istiyorum, ama tek tek yapmak hiç kolay değil.

En iyisi buradan selamlayayaım hem bu güzel sabahı, hem de forumum insanlarını diye düşündüm.

Hepinize günaydıııınnn,

Gülümseyin sabaha, kendinize, çevrenizdekilere...

Bugün yeni bir gün ve yeni süprizlere gebe.

Günnaaaaaaaaaayyyyydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn!!!!!!

Sevgiyle, neşeyle kalın

Animals_Under_water_Dolphins_004699_.jpg

Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN

Günaydın :)))
neşeli ve huzurlu bir gün geçirmen dileğiyle...

Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN

Düm çok uzun aktiviteli bir günün ardından uyudum saat 9:00 da annemin telefonu ile uyandım ve Büyük bir Günaydın dedim. Sizlerede Günaydın. Valla hava cok sicak deniz 30 metre ilerimde ve 2 saat daha uyumayı düşünüyorum. Herkese iyi tatiller.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri