GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

bana da mesaj gelmedi . 22:50 ta söylenen şekilde niyet edip uzandım gözlerim kapalı olarak sol kolup dirseğe kadar yoğun olarak karıncalanır şekildeydi ve sağ elimde biraz vardı ... huzur verici dingin bir haldeydim , sanırım 10 dk sonra, uyuyakaladım tuh788 ve 23:30da da aniden uyandım ... uyumlanıp uyumlanmadığımız nasıl anlaşılır ?hy789

gzn sen listede yoksun ki
bana özelden bilgilerini göndermemişsin.Yani sana uyumlama yapılmadı.Sevgiler...

Umarım uyumlanmışızdır ben bişey hissetmedim ama... Çok teşekkür ederim canım sağolasın....

Bu şekilde içime sinmedi. Uyumlamayı uygun bir gün ve saatte tekrarlayacağım.

çok mutlu oluruz.. :)

sewgili ecemre, o kadar tatlı we o kadar iyi bir insan ki hem ücretsiz uyumluyor hem de uyumlanamayanlar için tekrar fedakarlık edip uyumlama yapmak istiyor. seni çok sewiyoruz ecemre...

sewgili ecemre, o kadar tatlı we o kadar iyi bir insan ki hem ücretsiz uyumluyor hem de uyumlanamayanlar için tekrar fedakarlık edip uyumlama yapmak istiyor. seni çok sewiyoruz ecemre...

canım benim çok sağolgirlhahaBende sizi seviyorum...
Birşey yapıyoruz tam olsun.Sevgileractionsmile

artık sizden bir tarih bekliyoruz o zamaan.. ama bu defa da sizi sıkıştırmış gibi olmayalım...

Herkese merhaba,
Bu akşam saat 23.00 da Gümüş Mor Alev uyumlaması yapmayı düşünüyorum. Katılmak isteyenler sayfaya adını yazsın. Sevgiler...

Uyumlamayı yarın akşama alıyorum. Talep olursa tabi...

yarın akşamı yakaladımmı!!!!!!!!
14/11/2011-09:10 şu an
paylaşmayı diliyorum.

merhaba.ben GMA ya inisiye olmak istiyordum.bi sitede bi arkadasla saat belirledik uyumlama icin.ayni saatte ben niyetlendim ve uyumlamaya hazirlandim,fakat arkadas ondan sonra bana msj gondermedi ve benim icimde acaba unuttumu diye bir supe kaldi.tekrar inisiye olmama yardimci olurmusunuz lutfen.

slm arkadaşlar bu konu burda kapandımı yoksa uyumlamalar devam ediyormu

Sevgili gülsem uyumlamalar yukarıdaki mesajlara bakarsan o tarihlerde verilmiş çalışmalardır. Bugünlerde yeni bir çalışma yok. Uyumlama yapabilen üyeler bunu istedikleri zaman günü ve saati burada paylaşıyorlar. Bu uyumlama çalışmaları düzenli periyotlarda gerçekleştirilmiyor. Belli değil yeniden ne zaman böyle bir çalışma olacağı.

Sevgiler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri