GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

evet online görünüyor. ecemre hanım kimi uyumluyor biz uyumlanmıyorsak :S :S

Şu anda off oldu.

Banada mesaj gelmedi arkadaşlar...

Sanıyorum gerçekleşmiyecek.Bir terslik var ama çözemedim.Sizlere iyi geceler diliyorum.

ağlamak üzereyim. kaç gündür bunu bekliyordum . annem de alacaktı uyumlama . 8 de yatan kadın saat 22:20 ye kadar bekledi. ve az önce gidip yattı.. :(
ben olmayacağından korkuyorumm..

Ben umutluyum hala, birazdan sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

Üzülmeyin yarın ecemre bir açıklama yapar sanırım. Bir sorun vardır mutlaka üzülmeyin...

ağlamak üzereyim. kaç gündür bunu bekliyordum . annem de alacaktı uyumlama . 8 de yatan kadın saat 22:20 ye kadar bekledi. ve az önce gidip yattı.. :(
ben olmayacağından korkuyorumm..

sevgili deniz&nisan..
üzme kendini bu kadar..vardır bir sebebi...
zamanı ve uygun frekansı geldiğinde seni/bizi sarıp sarmalayacaktır GMA...

bartun hepimiz umutluyuz .. zaten öyle olmasa beklemezdik.. bence ecemre hanım hepimizi uyumladıktan(!) sonra yani 22:30 da aramıza dönecek.!!

göksuu teşekkürler..

bartun hepimiz umutluyuz .. zaten öyle olmasa beklemezdik.. bence ecemre hanım hepimizi uyumladıktan(!) sonra yani 22:30 da aramıza dönecek.!!

Olabilir tabi, ancak biz sohbet edip beklerken, uyumlandıysam bile birşey anlamadım.

ben de onu diyorum zaten. hem (!) işareti koymuştum.. yani uyumlanmış sayılmayız uyumlanmaya çalışılmışsak bile... bartuuuuunnn :(

ecemre hanım mgeri onn olmuşş :)

özelden mesajım gelmedimi:((
hepinize attım
o zaman sitede sorun oldu
ben uyumlamayı yaptım size tekrar mesaj atıyorum uyumlamayı alabilirsiniz hala

tamam ecemre hanım bekliyoruz sabırsızlıklaa..

ecemre hanım mesajı buraya da yazabilirsiniz zaten takip ediyoruz..

Bende aldım.

mesaj bana da geldi..
şu anda uyumlama başladı mı?

İlk attığım mesajı toplu olarak atmıştım nasıl bir sorun olduysa ben mesajı aldınız diye uyumlamayı yaptım. İşin enteresanı ben size niyetlendim ama siz niyet edip almadığınızdan olsa gerek aşırı yoğun hissettim uyumlamayı.Yatarken bile niyetinizi yapabilirsiniz hala.Yorumlarınızı alırım daha sonra. Gerekirse tekrarlarız.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri