Gülümseyen Atatürk resimleri

shamanic

Administrators, ♥Ozlem Şahin ♥
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
61

Bu kadar gulen, gulumseyen Ataturk resmi;

18haziran1936yesilkoyqe8.jpg

ata23lm6.gif

007en3.jpg

18haziran1936bt1.jpg

131nu1.jpg

384gz6.jpg

y1pfhwrth9n5ahoaru0j2cvum7.jpg

ataturkjjjjdc2.jpg

ata037kb0.jpg

atammmmmmmmyk8mt2.jpg

atarenkli42lqvm1.jpg

atasalincaknq5.jpg

ataturk1jpgec8.jpg

ataturk002fn2.jpg

ataturk001fv3.jpg

ataturk019ij7.jpg

ataturk021hp0.jpg

ataturk074ju7.jpg

ataturk073zz4.jpg

Cesaretin bittiği yerde, Esaret başlar.

'hayatta yegâne varlığım ve servetim, türk olarak doğmamdır.'
'bu memleket tarihte türktü, hâlde türktür ve ebediyen türk olarak yaşayacaktır. '
'ben her şeyden önce bir türk milliyetçisiyim.
böyle doğdum. böyle öleceğim. türk birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. yarının tarihi, yeni fasıllarını türk birliğiyle açacaktır. dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. türkün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.'

'yüksel türk!
senin için yüksekliğin sınırı yoktur.'

Mustafa Kemal Atatürk

sevgiler...

.

serv

__,_._,___

Süperler! Teşekkürler!partysmiley

utananadam Bişey daha var

Ben profilime koyduğum müziği duymuyorum galiba olmadı, kaçıncıya yüklüyorum ama olmadı bir türlü. Zaman dilimi ayarınıda yapamadım sinir oldumy789 Siz hangisini kullanıyorsunuz?

merhabalar..

forum saatini +2 yi seçersek türkiye saatini ayarlamış oluruz..

pek çok arkadaşımız saat kontrolünü sayfanın üstünen hoşgeldin mesajının yanında kontrol ediyor orada gösterilen saat son ziyaret saatimizdir..

kontrol için sayfanın en altına bakın...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:15 PM. super

profil müziğini de kontrol ederim... actionsmile

sevgiler..

tskler...atatürkün bu fotograflarından coğunu gormemıstım..

Canım benim. Gülmek o kadar yakışıyor ki ona. Paylaşım için teşekkürler...25889

Canım Atama herşey yakışıyor.

duruşunda bile asalet var ya inşallah şimdiki türkiyenin gençleri onun kıymetini biliyodur ve onun sözlerinden kendilerine bi pay çıkarırlar bende dahil

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri