gülporun günlüğü iftaharla sunar!!

sudemcim ,sende bana pozitif enerji veriyorsunnkahvesmiley...bugün senin sayfandaki bilgilerle, iki nokta çalışayım dedim...sen öyle güzel anlatıyosun ki sayfanda insanın canı çekiyokhkh56,deniyorumm...öğrencem ama ,bilgilerin özümsenmesi gerekiyo sanırım...
yaparsınız canım benim,çok yetenek isteyen bişey değil.sadece hayal kurmak, imgelemek ve bağlantıyı hissetmek..pratik yaptıkça oluyor çok zevkli bir oyun düşün...siz çok önemseyip şimdi nasıl bişi olacak diye kasılıyorsunuzdur eminim..ya olmazsa düşüncesi varsa o zamanda gerçekleşmiyor...kolay gelsin...s45apk

Sudem aslında bu ya olmazsa düşüncesi,kendimi yokladığımda yok gibi ama ...çok derinlerden bir seste sürekli hatırlatıyo sankii...aklıma gelince susturuyorum o sesi ...bu sesi tamamen susturmak lazım sanırım bu konudaa...

Sudem aslında bu ya olmazsa düşüncesi,kendimi yokladığımda yok gibi ama ...çok derinlerden bir seste sürekli hatırlatıyo sankii...aklıma gelince susturuyorum o sesi ...bu sesi tamamen susturmak lazım sanırım bu konudaa...
hayatım çok basit bir niyet uygulasan, olduğu zaman artık emin oluyosun o ses kesiliyor..benimde hepsi tutmuyor bazen çünkü mutlka kafamda olmayacağına dair yanlış bir inancım oluyor..niyetin mesela eşin işteyken seni araması gibi...ama sen o anda aaa meşgul şimdi beni arayamaz dediğin anda bitti.olmuyor o sesi susturmak gerekiyor çok haklısın..güzelim iki noktayı buraya taşıdık Allahın izniyle bi nokta sen bi nokta ben...s45apk

hayatım çok basit bir niyet uygulasan, olduğu zaman artık emin oluyosun o ses kesiliyor..benimde hepsi tutmuyor bazen çünkü mutlka kafamda olmayacağına dair yanlış bir inancım oluyor..niyetin mesela eşin işteyken seni araması gibi...ama sen o anda aaa meşgul şimdi beni arayamaz dediğin anda bitti.olmuyor o sesi susturmak gerekiyor çok haklısın..güzelim iki noktayı buraya taşıdık Allahın izniyle bi nokta sen bi nokta ben...s45apk
evet bu güzeldii...khkh56,bi nokta sen bi nokta bennsuper

günlüğün hayırlı olsun gülporcuğum her gün dahada büyü hergün yeni güzel mucizeler yaşa aydınlık içinde ol

günlüğün hayırlı olsun gülporcuğum her gün dahada büyü hergün yeni güzel mucizeler yaşa aydınlık içinde ol
Teşekkür ediyorum,Esos arkadaşım...aynı dilekler benden sanakiss3

Arkadaşlar slm,kendi günlüğümden veda msjı yazayım dedimmtender45,bilmiyorum nete girebilirmiyim ama uzunca bir zaman yokumm...arkadaşların hepsine güzellikler diliyorum...hoşçakalınnactionsmile

hpm2

335634n.gif
bu küçük hanım için,

çok renkli sayfalar, umarım yakında aramızda görürüz seni tekrar :)
sevgiler
sam

sevgili gülpor umarım bu gidiş hayırlı bir şeyler içindir...

en kısa zamanda tekrar seni aramızda görmek isteriz...
yolun açık aydınlık olsun...sevgiler...actionsmile

huzurlu ve dingin bir tatil diliyoru sana aydınlık içinde ol

Ben yokken günlüğümü yalnız bırakmayan arkadaşlara ve herkese slmactionsmile...son bir buçuk ayda, zamanımı o kadar güzel ve keyifli geçirdim ki,döndüğümde yine duygularım depreşti sanırım ,biliyorsunuz burda yaşamak istemiyorum...2 gündür nefes alamıyorum sankii...gitmek mi zor kalmakmıı diye sorduğumda kendime ikiside zor bee...çünkü tatilden önce daha iyiydim ,ama gitmeseydimde bu kadar güzel günler yaşamayacaktımm ve sevdiklerimle anılarım olmayacaktıı..ben yinede uzaklara gitmek istiyooruumsad456...e hal bu oluncada ,kendime hangi olumlamayı yaptıysam iyi hissetmeyi başaramadım ...çünkü mantıklı aklım niye burda yaşadığımızı bana izah edemiyo...çatışıyoz sürekli olaraktann...üff yaşam dondumu neert67

y789gülporum iki nokta yaptım.istediği yere taşınsın diye misafirlerim var,vakit bulunca ayrıntıları yaz.nasıl bir yer istiyorsan.öpüyorumactionsmile
Sudem sen var ya canımsın yagirlhaha,yazdığını okuyunca bir anda içimde güller açtı ...evet burdan taşınmak istiyorum,şimdilik alternatif çözüm en yakın il merkezi...iki nokta vs.neyse hepsini yap istiyommwink77sevgileer...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri