GTA'ya özende katil oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bigci

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden

gta_liberty_city_stories-124607.jpg

GTA_LCS_009.jpg

Taylandlı bir genç, video oyunu GTA'dan etkilenerek bir taksi şoförünü öldürünce ülkede oyunun satışı yasaklandı.

Dünyanın en ünlü oyunlarından Grand Theft Auto IV (GTA 4), Tayland'da vahşi bir cinayetin azmettiricisi olmakla suçlanıyor. Herşey, Bangkok'ta Polwat Chino (19) adında bir gencin cinayetten gözaltına alınmasıyla başladı. İnternet cafede GTA 4 oynamak için ailesinden para isteyen Chino, olumsuz yanıt alınca kanlı bir plan yaptı. Bindiği taksiyi soyan genç, şoförü keserek öldürdü.
Polisteki ifadesinde, bir göçmenin hayali Liberty City'de para kazanmak için mafyaya girmeye çalışmasını anlatan oyunun etkisinde kaldığını itiraf etti. İdamla yargılanacak olan Chino, “Gerçek hayatta adam öldürmek, oyundaki gibi kolay mı merak ettim” diye konuştu. Şiddet içerdiği için ABD ve Avrupa'da 18 yaşından küçüklere satılmayan oyunun satışı Tayland'da da yasaklandı.
ÜÇ AYDA 22 MİLYON ADET SATTI

Polis Taylandlı gence cinayet yerinde tatbikat yaptırdı. Mayısta piyasaya çıktığından beri tüm dünyada 22 milyon adet satılan GTA 4'te oyuncular, para kazanmak için polis öldürüyor, uyuşturucu satıyor ve trafiği birbirine katıyor.

yaa ben o oyunu sarmadı diye sildim az bi şey oynadım adam nasıl katil oldu aklım almıyo hala tamam seni telefonla felan arıyolar görev veriyolar basit bi adamı vuruyon 1 milyon dolara yakın para kazanıyon oyunda bu bi teşfikde bu adam nasıl gaza geldi şaşıyom gerçi itiraf ediyim grand theft auto vice city cıkdıgında bende m3 le yanlamanın cok basit oldugunu sanıp kaldırıma cıkmışdım ama adam öldürmemişdim sevincli

bence yasaklayarak hata yapmışlar böyle süper bi oyunu nasıl yasaklarlar bu nasıl bir zihniyet bizdede çocuk kendisini bolkondan attı diye pokemonu yasaklamışlardı......bende gta san andreas var o daha güzel bana dünyadaki yapılmış en iyi oyundur

Gta 4 Güzel Bir Oyun Aslında.. Geçenlerde Bitirdim.. Fakat Oyunun Karakteri Nico Bellic'e Özenmeye Çalışana Acırım Doğrusu..

bence yasaklayarak hata yapmışlar böyle süper bi oyunu nasıl yasaklarlar bu nasıl bir zihniyet bizdede çocuk kendisini bolkondan attı diye pokemonu yasaklamışlardı......bende gta san andreas var o daha güzel bana dünyadaki yapılmış en iyi oyundur

ataturke hakaret etdi diye 1.21 dk lık bi video yuzunden youtube gibi dunya devi bi siteyi kapatarak insan haklarını ihlal eden bi ülkede yasıyoruz hacı bos ver yakında facebook kapanırsa şaşma

atatürk dinsizdi die bi gruop var o grubunekledigi videolar yuzunden 1 aya kalmaz facebook uda kapatır bizim cok bilmiş insan haklarını savunan büyüklerimiz internet bir özgürlükdür isteyen herkez istedigi her seyi yapar bunların yaptıgı resmen insan haklarına tecavüz ne ise cok konusmayım belki bu siteyide gozetliyolardır benide mühbir diye içeri almasınlar :D:D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri