grup yorum insanlarin icindeyim

sevdiğim bi şarkıdır.nezamandır dinlemiyordum :)

sizce calisirken muzik olmalimidir, olmamalimidir,???

ama ayni ortamda 10 kisi oldugunuzu dusunun.. ne dersiniz.

Çalışırken müzik dinlenmeye başladıktan belli bir süre sonra müziği duymamaya başlarız.Aslında duyduğumuz ama algılayamadığımız bu sesin beyni yorduğunu okumuştum.O yüzden müzik dinliyeceksekte sözsüz müziğin tercih edilmesi söyleniyordu.

Yalnız ben konsantre şekilde ders çalışmaktan bahsediyorum.Yoksa büroda felan çalışmaktan bahsetmiyorum :)

Çalışırken müzik dinlenmeye başladıktan belli bir süre sonra müziği duymamaya başlarız.Aslında duyduğumuz ama algılayamadığımız bu sesin beyni yorduğunu okumuştum.O yüzden müzik dinliyeceksekte sözsüz müziğin tercih edilmesi söyleniyordu.

sanirim ayni makaleyi okumusuz, cunku bende muzigin yordugunu okumustum, ayrica ofiste bulunan herkes farkli muzik seviyor ve farkli muzik aciyor, ortam gerildikce geriliyor.. ne yapilir bilmiyorum...

Grup yorum şarkılarını severim bu da çok güzel (:

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.Bana çok oluyor.Bazen çok yoruyor müzikler beynimi.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri