Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Eğer değişimleri farkedemediyseniz aynaya bakınız.Gözlerinizde eskiye göre bir parlaklık ve daha gülümser bir ifade göreceksiniz 98569
Etkilerin ilk olarak ortaya çıktığı yerlerden birisi gözlerinizdir. t678

Gördüm, gördüm Atakan bey gerçekten dediğiniz gibi saat 17:40 gerçekten etkiler çok çabuk ortaya çıktı.Gözlerimin içi gerçekten gülüyor ve daha parlak. 98569 smil56

Tabii ki sigarayi birakirsaniz bu etkiler daha belirgin hale gelir y789

Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi

Evet bende ayna egzersizi yaparken dikkat ettim gerçektende gözlerimde bir parlaklık var ve gözlerimin içi gülüyor... smil56

Evet yaa iki gündür bu daha belirgin bende de genelde durumum şu smil56. İnsanlara daha içten gülümsüyorum artık. Hayatımda ters giden beni üzen şeyler yokmu? herzamankine göre fazlasıyla da var aslında. Ama bu insanlara gülümseme lüksümü elimden almıyor şükür.

telkinleri dinlerken gözlerdeki etkiyi sokakta yürürken fark edebilrsiniz
daha fazla insan size bakar çünkü gözleriniz daha çekicidir
bilmem fark ettiniz mi ? coffe2

keops ' Alıntı:

Evet yaa bana da öyle geliyor, normalde de öyle geliyordu sanki herkes bana bakıyormuş gibi, acaba içimden herkesin bana bakmasını mı istiyorum bilinçsizce hayır diyorumda, Allah Allah, herkesin bana bakmasını niye isteyim ki fazla dikkat çekmeye gerek yok niye yani niye niye niye s45apk

Herkese merhaba..aranıza yeni katıldım..yaklaşık 10 gün oldu forumu okumaktan bişiler yazamadım.. neutrali5..

insanların dikkatini çektiğimi farkettim ama bunun telkinlerin etkisiyle olduğunu düşünememiştim..şimdi daha iyi anladım..Burada emeği geçen herkese teşekürler..Ayrıca foruma yazan arkadaşlarada teşekür etmek istiyorum...forumuda yorumları okudukça motivasyonumuz artıyor..telkinlerin etkisini kısa sürede almamızı kolaylaştırıyor.. neutrali5

evet bende farkettim gözlerimdeki ışıltıyı sadece ben değil çevremdekilerde farketti. gogogo gogogo yolda yürürken insanların daha çok gözümün içine baktığını farketmiştim ama bu sebepten olduğu aklıma gelmemişti. dusun dusun

MERHABA arkadaşlar
daha bugün bizim ev sahibi sende bi değişiklik var dedi.Nedir dedim?Bu aralar seni daha mutlu daha keyifli görüyorum dedi çok şükür bu değişimleri yaşayabildiğim için emeği geçen herkesin yüreğine sağlık .....

telkinleri dinlemeden önce göz temasını çok iyi yapıyordum.ama şimdi dinlemeye başlayalı 1hafta kadar oldu.çok daha iyi yapıyorum ben milletin gözüne baktıkça onlarda bana gülümseyerek bakıyor ."ben gülmüyorum"diyorum,:D ama yinede gülüyorlar o zamanda ben gülüyorum... smil56
kendime güvenim vardı ama ego ve suçluluğu dinledikten sonra güvenim dahada arttı...artık derslerde daha rahat kopya çekiyorum sanki yakalanmıyacakmış gibi... smiliyface art56art56 smil56 sigrt56 kiss3 alk78 alk78

keops ' Alıntı:

evet evet evet smil56 bugün kardeşim tam 3 defa gözlerimin çok güzel olduğunu söyledi, girlhaha ayrıca konuşurken muhatablarımın gözlerime daha dikkatli baktıklarını hissettim... thumbsanim çok mutluyum s456 s456 teşekkür ederim Allahım, teşekkür ederim hayıatım değişti ailesi, teşekkür ederim hayatım değişti telkinleri... kiss3 kiss3 kiss3

ben hep aynaya baktığımda gözlerimin bakış tarzından hoşlanmıyordum..böyle yorgun, bitkin, hayattan bezmiş yarı uykulu gibi ve de sert bakışlarım vardı..
hatta insanlarla gözgöze geldiğimde onlarla yakın mesafede konuşurken...daha doğrusu onlar konuşurken ve ben dinleyici durumundayken..tedirgin oluyorlardı..acaba söylediklerimi anlıyor mu ? yada ne düşünüyor gibilerinden...yani ben hissediyordum bunu....

sırf o hoşlanılmayan etkiyi gizlemek için yıllarca değişik renklerde renkli lensler kullandım...kendimi daha sevimli..daha canayakın..daha hayata bağlı ve daha yaklaşılabilir gösterebilmek için....inşallah artık onlara ihtiyacım kalmaz....bekleyelim görelim bakalım..
kesin sonuç farkettiğimde yine yazarım buraya

acaba hangi telkinin gözlerde bu etkisi oluyor..bilen cevap verebilir mi ?

merhabalar silvia..

genel olarak suçluluk.. kendine güven .. ego gibi başlangıç telkinlerinden sonraki ilk etkiler..

ilerleyen günlerde listene sosyallik arttırıcı..topluluk karşısında konuşma.. başkalarının düşünceleri
gibi telkinleri eklersen bahsettiğin konularla ilgili olarak hedeflerini gerçeklerştirmen kolaylaşacaktır..

mutlu haberlerini almak dileklerimle..

sevgiler..

ay arkadaşlar...gözlerime inanamıyorum ooo67
telkinler sonrası gözlerimin daha çok parlayacağını beklerdim ama göz rengimin 1 ton kadar açılacağını hiç ummazdım...
aynaya az önce baktığımda göz rengimin her zamankinden daha açık gibi göründüğüne ve gözbebeklerimin bundan dolayı daha net seçildiğine şahit oldum...bu arada belirteyim gözlerim kahverengi....yandan ışık vuran pencere yanındaki aynada baktım daha direkt güneş ışığı vurmuyor..ama gözlerim turuncumsu bal rengi gibi daha sıcak tonda bir kahverengi olmuş sanki...

ve daha da ileri gittim sahip olduğum lensleri de takıp öyle bakıyım bi de dedim...ve hiç olmadıkları kadar açık renk durup beni şok ettiler...
renkli lens kullanmıyor olsanız da şunu bilirsiniz..gözdeki lensin açıklığı veya koyuluğu doğal göz renginin açıklığı ve koyuluğuna bağlıdır..

arkadaşlar bu sizce psikolojik mi yoksa göz renginde de açılma yapıyor mu bu telkinler...lütfen cevap verin bu konuda aşırı meraklandım..
uzun süredir gözlerimin daha açık renk olmasını hep isterdim...acaba telkinler sonrası benim her isteğim ben farkında olmadan gerçekleşicek mi ?
açıkcası bu durum beni korkuttu da...ya hayrıma olmayan şeyleri de istiyorsam ve onlar da gerçekleşicekse ?

silviacım bence psikolojik bi durum bu.belki de aynada kendine hiç bu kadar kendinle barışık biri yoktu daha önceden.sanırım renkli gözlerden hoşlanıyosun.ve güzel dediğin de açık renk göz aklına geliyo.saçma da gelebilir ama şöylebi mantık kurdum ;şimdi sen kendini güzel hissediyosun tender45,çünkü kendinin farkına vardın.ben güzelsem gözlerim de güzel ve güzel göz de açık rengi tanımladığı için benim göz rengim açık diyosun.
gözlerin açık ya da koyu renk olsun eminim ki çok güzeldir kiss3.
gözlerin parlamasına gelince gayet normal,kendimizi iyi hissettiğimizde gözlerimizde bi ışık olur ya ondan sanırım göz parıldaması onayi

sevgiyle sağlıcakla smiliyface

deranged ' Alıntı:
silviacım bence psikolojik bi durum bu.belki de aynada kendine hiç bu kadar kendinle barışık biri yoktu daha önceden.sanırım renkli gözlerden hoşlanıyosun.ve güzel dediğin de açık renk göz aklına geliyo.saçma da gelebilir ama şöylebi mantık kurdum ;şimdi sen kendini güzel hissediyosun tender45,çünkü kendinin farkına vardın.ben güzelsem gözlerim de güzel ve güzel göz de açık rengi tanımladığı için benim göz rengim açık diyosun.
gözlerin açık ya da koyu renk olsun eminim ki çok güzeldir kiss3.
gözlerin parlamasına gelince gayet normal,kendimizi iyi hissettiğimizde gözlerimizde bi ışık olur ya ondan sanırım göz parıldaması onayi

sevgiyle sağlıcakla smiliyface

haklısın canım senin dediğin gibi olması ihtimali yüksek smiliyface belki de mutsuzluktan gözümün feri gitmişti ve olduğundan daha siyah gözüküyordu gözüme...sanırım psikolojim netleştikçe gözlerimin de içi netleşti....veya benim görüşüm netleşti...aslında telkinlerden önce de yapı olarak baya parlak gözlerim vardı ama galiba parlaklık açısından daha ileri bir yol düşünemediğim için rengi açıldı sanmış olabilirim..
cevabın için çok sağol canımcım..çok güzel şeyler yazmışsın kiss3

arkadaşlar ben de kendimi mutlu hissediyorum ama hep içimde korku var acaba geçici mi bu mutluluk diye çok korkuyorum allahım yardım et.desteğinizi eksik etmeyin arkadaşlar

hiç size biri "gözlerin çok güzel" dedimi :) bilemiyorum ama, telkinlerden sonra oldu,
zaten aynaya bakınca kendimde biraz anladım, eskisinden daha normal bakıyorum :), yani bakarken rahatım. daha dinç daha pozitif bakıyorum sanki.. bu bi gerçekkkkk..

Cevap: Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi

bana daha öncedende çok bakıyodu özellikle bayanlar .... hihihihihihih :D

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri