- Reaksiyon puanı
- 0
ortalamanın 1.8 in altına düşme durumu.hernekadar okuldan atılma kalktıysada max 15 kredi durumu hala sürmektedir
kimsenin istemeyeceği fena durum.
irregularken 0.78le girdiim olay.ama daha sora silkekendim kendime geldim we ortalamayı 2 getirdim!
bkz. 1984)
yeni nesilin çok abarttığını düşündüğüm durum..atılma kalktı ama gözetim badtribi yıllarca izini koriyacağa benziyor..
7 dersin 6 sindan kalip, ilk senemden asil üye ilan edildigim yegane kurulus.
bkz. allah düsürmesin)
sadece bir dersten de kalıp, girilebilen yer.
4 üzerinden 1.8lik ortalamanın altına düşen öğrencilerin 1.8'in şehvet dolu kollarında çırpınması
vakti zamanında okuldan şutlanmama sebep olan hadise ***
3.5 la çıkarak götümü kaldıran ben işi biliorm havalarına sokan ve bu lakayıtlıktan kuvvetle muhtemel bi daha girecek olduğum liste
itü öğrencilerini, borsadaki* gözaltı pazarında bulunan hisselere benzeten hadise. zira ben deniz de çoğu kez gözaltına girdim demişimdir
3 dönemde iki kere girdiğim ve bidaha olsa yine girerim dediğim huzur veren liste...
bkz. gözetimde olmak karizma yapar mı)
1.81 ile direkten döndüğüm durum.
bkz. azimle sıçan taşı deler)
Kaynak: İtüSözlük
kimsenin istemeyeceği fena durum.
irregularken 0.78le girdiim olay.ama daha sora silkekendim kendime geldim we ortalamayı 2 getirdim!
bkz. 1984)
yeni nesilin çok abarttığını düşündüğüm durum..atılma kalktı ama gözetim badtribi yıllarca izini koriyacağa benziyor..
7 dersin 6 sindan kalip, ilk senemden asil üye ilan edildigim yegane kurulus.
bkz. allah düsürmesin)
sadece bir dersten de kalıp, girilebilen yer.
4 üzerinden 1.8lik ortalamanın altına düşen öğrencilerin 1.8'in şehvet dolu kollarında çırpınması
vakti zamanında okuldan şutlanmama sebep olan hadise ***
3.5 la çıkarak götümü kaldıran ben işi biliorm havalarına sokan ve bu lakayıtlıktan kuvvetle muhtemel bi daha girecek olduğum liste
itü öğrencilerini, borsadaki* gözaltı pazarında bulunan hisselere benzeten hadise. zira ben deniz de çoğu kez gözaltına girdim demişimdir
3 dönemde iki kere girdiğim ve bidaha olsa yine girerim dediğim huzur veren liste...
bkz. gözetimde olmak karizma yapar mı)
1.81 ile direkten döndüğüm durum.
bkz. azimle sıçan taşı deler)
Kaynak: İtüSözlük