dinlemenin bir zararı olacağını zannetmiyorum.gönül rahatlığı ile kendini zorlamadan isediğin kadar dinleyebilirsin... 44 açıkcası bende merak ediyorum 2 hafta sonrasını 44 ya telkinleri okumaya gerek yok kasma kendiniii... relaxx 44 relaxxx 44sessiz ' Alıntı:ÜÇÜNCÜ GÜN(28 HAZİRAN)SABAH SSAT 9 GIBI DINLEMEYE BASLADIM MP3LERI
.....
YAKLASIK 12 SAAT DINLEDIM( acaba bu kadar cok dınlemenın bı zararı olur mu bılmıyorum ..) 4897
SU ANA KADAR GORDUGUM TEK FARK DIK DURMA KONUSUNDA KENDIMI GERCEKTEN COK ZORLADIĞIM..
GALIBA BICOK KISIDE DE BU OLUYORDUR
.....
gelismelerden herkesi haberdar edecegım
12389
25emel ' Alıntı:dinlemenin bir zararı olacağını zannetmiyorum.gönül rahatlığı ile kendini zorlamadan isediğin kadar dinleyebilirsin... 44 açıkcası bende merak ediyorum 2 hafta sonrasını 44 ya telkinleri okumaya gerek yok kasma kendiniii... relaxx 44 relaxxx 44sessiz ' Alıntı:ÜÇÜNCÜ GÜN(28 HAZİRAN)SABAH SSAT 9 GIBI DINLEMEYE BASLADIM MP3LERI
.....
YAKLASIK 12 SAAT DINLEDIM( acaba bu kadar cok dınlemenın bı zararı olur mu bılmıyorum ..) 4897
SU ANA KADAR GORDUGUM TEK FARK DIK DURMA KONUSUNDA KENDIMI GERCEKTEN COK ZORLADIĞIM..
GALIBA BICOK KISIDE DE BU OLUYORDUR
.....
gelismelerden herkesi haberdar edecegım
12389
ya sessizim sen nie aşk dolu bir güne başladık die ağlıyon yaf böylesini de yeni gördüm ay ! smil56 ben olsam uzay da belki bulabilirdiniz sevinclisessiz ' Alıntı:AŞK DOLU BİR GÜNE DAHA BAŞLADIK agl34
.
HERKESE SEVGİLER..
guitar
tesekkur ederım bana da mantıklı gelıyor zaten su ana kadar sadece bır defa okudum o da sıteye ılk uye oldugum zamanlardahayalayaz ' Alıntı:boşver gözdecim okuma direnç oluşabilir..zaten telkinler bu yüzden subliminal..entellektüel zihin direnç oluşturmasın diye...bak şimdi ..olumsuz düşünceler bilinç altına öyle bir yerleşmiş durmdalarki..bilinçaltı direnç oluşturuyor ve dalgalanmalar oluyor. zaten bunun için telkinlerin etkisi 2-3 hafta sonra görülüyor..buna birde entellektüel zihnin oluşturacağı direnci ekle ..en iyisi telkinlerin içeriğini bilmemek.diye düşünüyorum..ben...tabiiki ben uzman değilim sadece mantık yürütüyorum..ben hala daha telkinlerin içeriğini öğrenmedim..neme lazııım..bu siteyi kuranlar bukadar emeği bilmedikleri işe harcamazlar diye kendi kendime güven aşıladım..haksızda değilmişim..yine sen bilirsin..sevgiler..
komik gorunuyor gercekten ama ask dolu olmak mutlu olmaya yetmeyebiliyor25emel ' Alıntı:ya sessizim sen nie aşk dolu bir güne başladık die ağlıyon yaf böylesini de yeni gördüm ay ! smil56 ben olsam uzay da belki bulabilirdiniz sevinclisessiz ' Alıntı:AŞK DOLU BİR GÜNE DAHA BAŞLADIK agl34
.
HERKESE SEVGİLER..
guitar
sonuna kadar sana katılıyorum ..lalezar ' Alıntı:iyi pazarlar..geçen cumartesi Barış'ın kaza haberini netten okuyunca dedim ki..şu medya maymunlarından biri kaza yapsaydı da , Barış yüzlerce yıl yaşasaydı.....ilk akla gelen bu oldu..
barış'a ,sesine ,yüreğine ,ihtiyaç vardı...
ama düşününce o taraf , Barış gibi biri için muhteşem olmalı...ve sonuçta ölmedi..herkesin yüreğine kazık çaktı.....
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.