Gözde'nin Günlüğü

sessiz

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
utananadamevet ben de burdayım ve tatıl boyunca yasadıgım degısımlerı yazacagım
yaklasık 2,5 ay boyunca kendımde buyuk degısımler olacagından emınım
onayi
......
bundan once de 5 6 ay once bu sıteyı kesfettıgımde 1 hafta dınleyebılmıs olmama ramen gercekten eskısıne gore cok daha dık durdugumu kesfetmıstım sınava hazırlık olunca devam ettıremedım ama sımdı kararlıyım
......
bunun bı rahatsızlık oldugunu biliyorum ılac kullanmıyorum henuz ama ılacın yanında
dınleyeceklerımın de buyuk faydası olacagını dusunuyorum
.....
sucluluk duygusundan basladım henıuz 1 gun oldu
degısımlerden sızlerı de haberdar edecegım..
12389

Ynt: Gözde'nin Günlüğü

sessiz hoşgeldin..senden bir ricam var.. günlüğünün adını değiştir. günlüğünü her açtığında ,kendi kendine evet en sf yim diyerek mesaj vereceksin, oysa sen bundan kurtulmak için müzik dinliyorsun..yinede sen bilirsin..saygılar

evet haklı olabilirsiniz ben bu acıdan dusunmemistım sadece sf li olanların da kolaylıkla okuyabılmesi icin oyle bı baslık koydum
....
ilginize tesekkurler
en yakın zamanda degıstırecegım
art56art56

yalnız bı sorunum var nasıl degıstırecegımı bulamıyorum dusun

atakan beye sor..dur bi dakka..ATAKAN BEEEEY sesiz bu başlığı nasıl değiştirsin?...merak etme mutlaka ilgilenirler bu arada sen yeni bir başlıkla yeni bir başlangıç yapabilirsin kanımca..

Ben başlığı değiştirebilirim ancak ne olsun karar veremedim dusun
Gözde'nin günlüğü uygunmudur?

atakan bey çok teşekkürler.talep benden geldiği için ilk teşekkürde benden gelsin..

ben de tesekkur ederım önerileriniz ve yardımlarınız ıcın

İKİNCİ GÜN(27 HAZIRAN)
YANI DUN
DUN YAKLASIL 10 11 SAAT DINLEDIM AMA SADECE SUCLULUK
BUGUN EGO GÜÇLENDİRİCİYİ DE EKLEDIM IKISINI DINLIYORUM
...BU SEKILDE 7 GUN DINLEMEK AMACIM .
........
BU KADAR KISA SUREDE GOSTERIR MI ETKISINI BILMIYORUM
AMA BEN CIDDI ANLAMDA DIK DURMAK ICIN CABA HARCADIGIMI HISSEDIYORUM ....
.......
VE EN ONEMLISI INANIYORUM BUNLARIN BENDE COK IYI ETKILER BIRAKACAGINA 128956
.................
BUGUN SAAT 8,30 DA KALKTIM VE 9 DE HEMEN DINLEMEYE BASLADIM music45
......................................
super

ATAKAN BEY ACABA DOĞRU YOLDAMIYIM
NE KADAR DINLEMELIYIM

sessiz ' Alıntı:
ATAKAN BEY ACABA DOĞRU YOLDAMIYIM
NE KADAR DINLEMELIYIM

Doğru yoldasiniz :)) Aslinda telkinlerin etkileri bir kaç günde ortaya çıkar.Özellikle sizin gibi uzun süreli dinleyenlerde...Ancak temkinli davranıp bu süreyi ortalama bir iki hafta olarak veriyoruz...

Bu süreçte davranışlarınızla telkinleri destekleyin.Dik yürüyorsanız daha çok dışarı çıkın ve bu şekilde yürümenin keyfini çıkartın...Sesiniz daha gür çıkıyorsa bir toplulukta daha fazla söz alın...Yada sizi suçladıklarında tepki gösterebilecek bir duruma gediyseniz normalde sizi suçlayabilecekleri bir hatayı bilinçli bir şekilde yapin ve hakkınızı savunun...
Her etkiyi kullanırsanız daha kalıcı etkiler görürsünüz.Öğrenmeniz kolaylaşır...Ve dalgalanmalardan daha az etkilenirsiniz.
Yok sadece etkileri gözlemelemekle kalirsaniz bu yeni halinizi denemez sadece günde 10 saat dinlemekle kalirsaniz öğrenmeniz ve davranış değişikliği zorlaşir...

tavsıyenızın yararlı olacagını bılıyorum ve hemen uygulamaya da gecırecegım
......
sonucun ıyı olacagına emınım sımdıden tesekkurler
.....

ÜÇÜNCÜ GÜN(28 HAZİRAN)SABAH SSAT 9 GIBI DINLEMEYE BASLADIM MP3LERI
.....
YAKLASIK 12 SAAT DINLEDIM( acaba bu kadar cok dınlemenın bı zararı olur mu bılmıyorum ..) 4897
SU ANA KADAR GORDUGUM TEK FARK DIK DURMA KONUSUNDA KENDIMI GERCEKTEN COK ZORLADIĞIM..
GALIBA BICOK KISIDE DE BU OLUYORDUR
.....
gelismelerden herkesi haberdar edecegım
12389

(29 HAZİRAN)
dun cok fazla dınleyemedım sadece 4 saat
bi de oncekı gune gore daha az zorladım kendımı dık durmak ıcı heralde az dınledıgımdendır
wink77

gözdeciğim

bu sitede müzikleri nonstop dinleyen başkalarıda vardır mutlaka..ben iki ay boyunca nonstop dinledim..ve aynı senin yaptığın gibi eylemlerimle destekledim..müzikleri yeni dinlemeye başladığımda vitrin camlarına bakardım yine kaşlarım çatıkmı diye...kaşlarım çatıksa düzeltiyordum...şimdi yine bakıyorum..ve kendime hayalayaz çoook güzelsin diyorum..(kuyruklu yalan..)ama ben artık kaşlarımı çatmadığım halde dinlediğim telkinleri eylemlerim ve düşüncelerimle desteklemeye devam ediyorum..nacizane tavsiyem böyle devam et..şu bizim bilinçaltı dediğimiz çocuk varya iyice alışsın yeni durmuna..sevgiler

Bende sürekli dinliyorum arada dalgalanma olursa moralini bozma olacaktır ilk 2 hafta benim harika geçmişti sonra arada dalgalanmalar başladı ama geçicidir hepsi

evet sızlerın de destegıyle devam edıyorum tum hızıyla
dun alısverise cıktım yolda gıderken dınleyebıldım yalnızca
sankı bellı bır sure etkı sını gosterdı daha sonra eskıısı gıbı yurudum (tabi bu yoruldugumdan da olabılır sımdıden bırsey dıyemem daha cok yenıyım)
ama sankı ınsanların bana daha farklı baktıgını hıssettım
bu benım telkınlere olan ınancımla da ılgılı olabılır heralde
.....
bana sizlerin destek verdigini bılmek banı cok mutlu edıyor tesekkurler arkadaslar
cilgin897
blissy

BEŞİNCİ GUN(30 HAZİRAN )
dun alısverise cıkıp yenı halımı denedım wave
yaklasık 6 saat dınleyebıldım utananadam
uykulusmile
bugun sabah 10 dınlemeye basladım
.........
2 hafta sonra neler olacak coook merak edıyorum...
herkese sevgıler
music45

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri