Göz temasım eskiye döndü

fikirveyorum

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Telkinleri ilk dinlemeye başladığım günlerde göz temasım oldukça kuvvetlenmişti şimdi ise tamamen eski halime döndüm...Bu neden olabilir acaba...

Telkinlerden tam bir sonuç alabilmen için; belirli bir süre, aksatmadan ve düzenli olarak dinlemen gerekiyor. Bunu yaptın mı?

yaklaşık 2 aydır aksatmadan düzenli olarak dinliyorum... suçluluk, ego güven, kendine güven, depresyon en çok dinlediklerim..

yaklaşık 2 aydır aksatmadan düzenli olarak dinliyorum... suçluluk, ego güven, kendine güven, depresyon en çok dinlediklerim..
Hmm burdan bir sorun gözükmüyor. Kendinden kaynaklanıyor olabilir mi? Hani bunu kafana takmış olabilir misin? Ya göz teması yapamazsam ya eski halime dönersem falan diye??

Hayır bu konuyu hiç kafama takmadım... Ama neden böyle oldu diye zaman zaman aklıma geliyordu ve burdan sormak istedim. çünkü ilk dinlemeye başladığım günlerde beni şaşırtacak kadar rahat göz teması kurabiliyordum. Ve hatırladığım kadarıyla o günlerde tepkilerimde daha net olmaya başlamıştı... sanki telkinler eskisi kadar etkisini göstermiyor...şu an pc de kulaklıkla dinliyorum. winamptan sanat müziği new age klasik müzik listesi dinliyorum. media playerden ise su versiyonları...yani bir anda 2 telkin bir arada dinliyorum...

Aslında böyle sonuç vermemesi lazım. Sen bir de bunu Atakan Beye sor istersen, o daha iyi cevap verebilir. Sevgilerle...actionsmile

Hem pc den hem kulaklık ile aynı anda telkin dinlemeyiniz.
Bunun dışında telkinlerde dalgalanma dönemini yaşiyorsunuz.
İlk bir iki ay hizli değişim olur.Sonra bir dalgalanma dönemine girebilirsiniz.
Bu süreç geri dönüş değildir.Tam tersine ilerleme dönemidir.

İlk etapta telkinler subliminal olduğu için yapmis olduğunuz mücadeleyi hemen kazanirsiniz.
Ardindan bir direnç donemi gelir.Alışkanlıklar değiştiği için bir ne oluyoruz dönemi olur.
Sonra eğer devam ederseniz yine kazanan siz olursunuz.

ben bu dönemi atlamış biri var mı çok merak ediyorum.yani gerçekten ben dinledim ve değiştim artık farklıyım eskisi gibi değilim diyen var mı? eğer varsa bana mesaj atıp biraz aydınlatabilir mi acaba?yardıma ihtiyacım var.

bu goz temasi kacirmak sucluluktanmi, hatadanmi yoksa utangicliktanmi kaynaklaniyor, bunlari belirtirseniz, sanirim daha bilgi verici olursunuz.

Benim dusuncem ``kendine guven`` ile ilgili oldugudur.
8977

evet, kendine güven eksikliğidir. kendini beğenmemek, yeterli görmemektir. hiçbir şeyi haketmediğini düşünmektir. bunlar direk olumlu hale çevrilmelidir :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri