- Reaksiyon puanı
- 0
Ynt: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket
Kardeşim telkinler hakkında ne kadar bilgin subliminal hakkında ne kadar bilgin var bilmiyorum ama subliminal bilinçaltına hitap ediyor bu teknik bir çok ülkede uygulanmaktadır bu tekniğe güvenmeseler reklamlarda kullanmazlardı herhalde hatırladığım kadarıyla bu tekniğin görsel olanını bir sinamada yurt dışında kullanılmış ekrana kola içmek istiyorum yazısı hızla gelip gitmeye başlamış tabi bunu kimse göremiyor bilinç altına gidiyor sonuç kola satışları artıyor şimdi bunun gibi bir çok örnek var ayrıca sitemize gelen insanların çoğu kişisel gelişimle haşı neşir olup kendilerini geliştirmiş elit insanlar senin dediğin olaya plesebo deniyor üyelerimizden bazılarının da aklına her insanın aklına geldiği gibi bu gelip şüphe düşmüştü onlarda 1 kaç hafta içerikleri bakmadan telkinleri dinlediler daha sonra etkilerle telkin içeriğini karşılaştırıp birebir tecrübe ettiklerini anladılar bu kadar delil yeterli sanırım bence sende çok fayda göreceksin eğer kişisel gelişim amaçlı kullanırsan ama önce subliminal hakkında bilgi edin derim sitemizi gezersen seni doyuracak bilgiye ulaşabilirsin sevgilerle hismileyXkL ' Alıntı:bende hiç utanma duygusu yok galiba sevincli ben genelde karşı cinsle hep kesişirim öle bakarız birbirimize sora geçip gideriz ice1
birde bence daha dinlemedim ama size kendinize güven veren o telkinler değil siz kendinizi onu dinleyince daha rahat olcağınızı düşünüyor ve buna inanıyorsunuz inandığınız şeyi yapıncada kendinize güveniyosunuz tabi ki buda sizi rahatlatıyor. yani bence bu dinlediğiniz telkinlerle değilde inandığını şeyle ilgili.