Görüşlerinizi almak isterim

Ervanur

New member
0
HD RANK
Katılım
13 Eylül 2010
Mesajlar
47
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar merhaba bi konuda sizlerin görüşlerinizi almak isterim...

Telefonda tanıştığınız bi kişiye ne kadar güvenebilirsiniz?

ileriye yönelik bişeyler düşünebilimisiniz?

fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
 
canım nerede tanıştığınızın bir önemi yok ne kadar tanıma fırsatı bulabildiğinin bir önemi var..telefonda bir insan tanınmaz birlikte hayat paylaşılarak tanınır..yaparım dediklerinden çok yaptıkalrı önemlidir..
 
telefonda güvenmi olurmuş,asla böyle birşeye bence yeltenme,öncelikle kesinlikle yakından tanımalısın tabi o da yüz yüze olur,
umarım iyi bir insandır ;)
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst