GÖRSEL TEST İLGİNÇ SONUÇ :)

melis_88

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
gorsel-test01.jpg
Şimdi sitede paylaşmak için test arıyordum ilginç bir araştırma yakaladım hemen paylaşıyım dedimmm956k
Bir grup çocuğa bu resme 6 saniye bakmaları söylenmiş, ve sonra ne gördükleri sorulmuş..
Çocuklar resimde birbirine sarılmış çıplak bir adamla kadın yerine, yunus balıkları gördüklerini söylemişler..
Bunun nedeni tabii o yaşta çocukların aklının fanfinfon’dan ziyade yunuslara eriyor olması..
Ve siz büyükler.. az önce 6 saniye baktığınız resimde yunus balıklarını göremediyseniz sizin de aklinizin neye çalıştığı
belli oldu sevincli Resimde 9 adet yunus balığı var.
(ALINTIDIR:)

ben uğraştım ve gördüm yunusları sonundaderty yaşasınnn:Dderty

Araştırma hikaye bence:)
Ben yeğenime göstermiştim bunu 2 yıl önce, yunus balığı falan görmedi maalesef :)
5-6 yaşlarındaydı o zaman.

hep televizyon yüzünden =))

Ya ben resimde 8 değil 7 yunus görebiliyorum, bende bir problem mi var acaba?sevincli

Ya ben resimde 8 değil 7 yunus görebiliyorum, bende bir problem mi var acaba?sevincli
bende tam 9 diye düzeltiyordum ben de 9 tane gördüm :Dhtata dikkatli bakında nokta kadar bir tane daha var küçükleri göremedin sanırım şimdi de 10 tane olduğunu düşünüyorum:D:D o nokta gibi gördüğüm şeyde yunus sanırım :D:D

bende tam 9 diye düzeltiyordum ben de 9 tane gördüm :Dhtata dikkatli bakında nokta kadar bir tane daha var küçükleri göremedin sanırım şimdi de 10 tane olduğunu düşünüyorum:D:D o nokta gibi gördüğüm şeyde yunus sanırım :D:D
Valla orada 7 var, dokuz mokuz göremiyorum bengirlhaha Başlıycam yunuslara ya, saymıyorum arkadaşsevincli Birazdan uyumak için koyunları sayıcam. Hadi iyi geceler herkese...cat56

Tamam ya şimdi gördüm 9 taneyi, biri ters dönmüş birisi de yavru yunus ama onuncu da yok canım abartmayalım yanisevincli

hanii yaa yunus munus yok ortalıkta :D:D

Tamam ya şimdi gördüm 9 taneyi, biri ters dönmüş birisi de yavru yunus ama onuncu da yok canım abartmayalım yanisevincli
haklısın o noktaymış galiba kendimi yunus görcem diye şatlayınca girlhahagirlhaha9 tane vargirlhaha10 değil :sevinclisevincli

tşk ederim.ilginç bir paylaşım olmuş.bu arada bende 9 tane yunus gördüm :D :D :D

çok +18 hareketler bunlar aman diyim rütk kapatmasın yunus bulalım derken...:D:D

yaww zaten ilk bakışta beyaz yerler belirgin dikkatli bakınca gri yerlerdeki yunusları görüyon alakası yok çocukla falan yalan bunlar yanıltmaca;)

yaww zaten ilk bakışta beyaz yerler belirgin dikkatli bakınca gri yerlerdeki yunusları görüyon alakası yok çocukla falan yalan bunlar yanıltmaca;)
Ben bu testle daha evvel karşılaştığımda ve ilk baktığımda yunusları görmüştüm açıkçası. Alakası çok bence. Üstelik o zaman da çocuk değildim yani :)

gerçekten mii inanmıyorum ben nie çocuğa gösterdiğimde yunusu göremiyo o zaman?

gerçekten mii inanmıyorum ben nie çocuğa gösterdiğimde yunusu göremiyo o zaman?
Onu bilmiyorum, ben genellikle parça - bütün ilişkisiyle incelerim ve ilk önce vazonun başından vazonun özelliklerini incelemeye başladım. İlk olarak vazonun başına baktığımda da, orada iki tane belirgin yunus gördüm, o yunusları gördükten sonra, birbirine sarılmış çifti algıladım ama ilk gözüme çarpan yunuslardı. En üstteki belirgin iki yunus.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri