ahanda bu
not: pc'nin sesini kapatmanı tavsiye ediyorum krzm67
Teo insanları korkutmasana sevincli Kırmızı noktayı bul adlı bir slayt vardı son karede balık Nemo'yu ekrana vermişler arka fon kırmızı Nemo'da kırmızı allah allah nerde bu nokta diye bilgisayar ekranına bi yaklaştım, yaklaşmamla son ses bir efekt ve bu yaratığın çıkması bir oldu khkh56 Ama sen yine insaflıymışsın sesi kapat diye not düşmüşsün, benim arkadaş slaytın sesi kısık çıkıyor sesi son ses aç dedi. ee bende inandım haliyle girlhaha Tabi ertesi gün bedelini fena ödemiştiblissyyaaaaaa. teoman çok kötüsüüünnnn ödüm gittiiii sandımmm. bidaha böle şey yapma
Teo insanları korkutmasana sevincli Kırmızı noktayı bul adlı bir slayt vardı son karede balık Nemo'yu ekrana vermişler arka fon kırmızı Nemo'da kırmızı allah allah nerde bu nokta diye bilgisayar ekranına bi yaklaştım, yaklaşmamla son ses bir efekt ve bu yaratığın çıkması bir oldu khkh56 Ama sen yine insaflıymışsın sesi kapat diye not düşmüşsün, benim arkadaş slaytın sesi kısık çıkıyor sesi son ses aç dedi. ee bende inandım haliyle girlhaha Tabi ertesi gün bedelini fena ödemiştiblissy
Üzüldüm senin için kısık açtığım halde baya bağırıyor çünkügirlhahaben sesi kıs dediği bölümü okumamışım. havaya zıpladıktan sonra gördüm
sevincli
Çok saçma bir düşünce bence, kim görmüşte Meryem ana'yı, gördüklerini bu illizyona aktarsın? Burada sadece herhangi bir kadın var ve bana etki ettiği tek şey illüzyon sağlaması. Ben mesaj falan almadım ve şekil hakkında herhangi bir izlenime kapılmadım. Başarılı bir illüzyon. Her söylenene inanmayın. Sevgiler...Arkadaşlar bu test insanlara aslında subliminal mesaj gönderiyor.Bunu yöntemi yahudiler kullanıyor.Bu resmdeki kadın resmi
Hz.Meryem'e benzetmeye çalışmışlar.Barış Mançolu olan ise Hz.İsa'ya benzetilmeye çalışılmış.Onun için bu resimler sakıncalı.
Bakmasnız daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.