goooooooooooooooooooogle - 2

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* her seferin de nickini "goooooooooooooooooooooooool" seklinde okudugum yazar.

* damberi çooook uzun bir tırı andırıyor bu nick.

* klavyenin 'o' tuşunun sürçmesinden kaynaklı ve ikinci girme girişiminde küfür düzinesinin oluştuğuna adım gibi emin olduğum abalak hubalak nik. nick.

* aynı fikirde olmadığı yazarlara 'ulan' diye hitap eden şahsiyet.

* googel ın 20. sayfası.*

herkes kendi halinde takılsa... kendini kandirmasa, gercekler gorulse....

* an itibariyle ilk 10 entrysi sıradan eksilenmekte olan yazar. ibneye selamlar. ibne çık ortaya.. mesaj at bana...

* anasınınkini buluş google sonucudur.

he bide yazar arkadaşımız vardır.

not: bu entry hakaret için yazılmamıştır.

* "guuuuuuuuuuuuuuuuuuuugil" diye telafuz edilir.

* üye girişi yaparken oldukça zorlandığını düşündüğüm yazar.

* google da yapılan bir aramaya 20 sayfa sonuç bulunması sonucu google yazısının aramaya göre şekil almış hali.

* 20 "o" ile güçlendirilmiş yeni nesil arama motoru.**

* üye girişi yaparken 5'li gruplar halinde 4 kez "o" giren yazar. 20 tane birden yapınca kesin karışıyor.*

* vurgulu bir isim seçmiş yazar. iyi de yazar.

* google aramasında en altta çıkan, 20 sayfa sonuç çıktığını gösteren yazı. ayrıca 5. nesil yazarmış, hoşgelmiş.

edit: allah belamı versin 5 yazmışım. 4. nesilmiş. sinirli yazar ağzıma sıçtı ayak üstü.

* goooooooooooooooooooogle ile ne gibi bir bağlantısı olabilir diye düşündüğüm yazar.

* "acaba reklam yapamaya mı çalışıyor" düşündüğüm yazar. zevkle okuyoruz.

* nicki ilgi çekmeyi başarabilmiş yazar zaar..

* çok iyi tesbitlere sahip yazar ve dikkat çeken her başlık ona ait, sanıyoruz ki korkusuz bir kalbi ve klavyesi var. sanki "goool" attım dermişcesine iyi tesbit yapıyor.

* 20 tane "o" nun yaşının olduğunu tahmin ettiğim yazar.

* oy oy oy o ne güzel google olmuş öyle * hoşgeldin...

* bu gece her başlığa üçer beşer entry girerek önceki entrylere cevap vermektedir sürekli.

salt

* başlığında 6 entrysi bulunmaktadır.

* başlığında ise başlığın 6 entrysinden 3ü ona aittir.

egosunu tatmin edemeyen yazar. bu entry'e ve alehinde bu başlığa yazılan 2. entry'e de cevap verdi. merakla izliyoruz ne zaman editlere cevap verecek diye.

* canı her başlığa üçer beşer entry girmek isteyen yazar, ayrıca formatına uydurur.*

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri