- Reaksiyon puanı
- 0
* her seferin de nickini "goooooooooooooooooooooooool" seklinde okudugum yazar.
* damberi çooook uzun bir tırı andırıyor bu nick.
* klavyenin 'o' tuşunun sürçmesinden kaynaklı ve ikinci girme girişiminde küfür düzinesinin oluştuğuna adım gibi emin olduğum abalak hubalak nik. nick.
* aynı fikirde olmadığı yazarlara 'ulan' diye hitap eden şahsiyet.
* googel ın 20. sayfası.*
herkes kendi halinde takılsa... kendini kandirmasa, gercekler gorulse....
* an itibariyle ilk 10 entrysi sıradan eksilenmekte olan yazar. ibneye selamlar. ibne çık ortaya.. mesaj at bana...
* anasınınkini buluş google sonucudur.
he bide yazar arkadaşımız vardır.
not: bu entry hakaret için yazılmamıştır.
* "guuuuuuuuuuuuuuuuuuuugil" diye telafuz edilir.
* üye girişi yaparken oldukça zorlandığını düşündüğüm yazar.
* google da yapılan bir aramaya 20 sayfa sonuç bulunması sonucu google yazısının aramaya göre şekil almış hali.
* 20 "o" ile güçlendirilmiş yeni nesil arama motoru.**
* üye girişi yaparken 5'li gruplar halinde 4 kez "o" giren yazar. 20 tane birden yapınca kesin karışıyor.*
* vurgulu bir isim seçmiş yazar. iyi de yazar.
* google aramasında en altta çıkan, 20 sayfa sonuç çıktığını gösteren yazı. ayrıca 5. nesil yazarmış, hoşgelmiş.
edit: allah belamı versin 5 yazmışım. 4. nesilmiş. sinirli yazar ağzıma sıçtı ayak üstü.
* goooooooooooooooooooogle ile ne gibi bir bağlantısı olabilir diye düşündüğüm yazar.
* "acaba reklam yapamaya mı çalışıyor" düşündüğüm yazar. zevkle okuyoruz.
* nicki ilgi çekmeyi başarabilmiş yazar zaar..
* çok iyi tesbitlere sahip yazar ve dikkat çeken her başlık ona ait, sanıyoruz ki korkusuz bir kalbi ve klavyesi var. sanki "goool" attım dermişcesine iyi tesbit yapıyor.
* 20 tane "o" nun yaşının olduğunu tahmin ettiğim yazar.
* oy oy oy o ne güzel google olmuş öyle * hoşgeldin...
* bu gece her başlığa üçer beşer entry girerek önceki entrylere cevap vermektedir sürekli.
salt
* başlığında 6 entrysi bulunmaktadır.
* başlığında ise başlığın 6 entrysinden 3ü ona aittir.
egosunu tatmin edemeyen yazar. bu entry'e ve alehinde bu başlığa yazılan 2. entry'e de cevap verdi. merakla izliyoruz ne zaman editlere cevap verecek diye.
* canı her başlığa üçer beşer entry girmek isteyen yazar, ayrıca formatına uydurur.*
* damberi çooook uzun bir tırı andırıyor bu nick.
* klavyenin 'o' tuşunun sürçmesinden kaynaklı ve ikinci girme girişiminde küfür düzinesinin oluştuğuna adım gibi emin olduğum abalak hubalak nik. nick.
* aynı fikirde olmadığı yazarlara 'ulan' diye hitap eden şahsiyet.
* googel ın 20. sayfası.*
herkes kendi halinde takılsa... kendini kandirmasa, gercekler gorulse....
* an itibariyle ilk 10 entrysi sıradan eksilenmekte olan yazar. ibneye selamlar. ibne çık ortaya.. mesaj at bana...
* anasınınkini buluş google sonucudur.
he bide yazar arkadaşımız vardır.
not: bu entry hakaret için yazılmamıştır.
* "guuuuuuuuuuuuuuuuuuuugil" diye telafuz edilir.
* üye girişi yaparken oldukça zorlandığını düşündüğüm yazar.
* google da yapılan bir aramaya 20 sayfa sonuç bulunması sonucu google yazısının aramaya göre şekil almış hali.
* 20 "o" ile güçlendirilmiş yeni nesil arama motoru.**
* üye girişi yaparken 5'li gruplar halinde 4 kez "o" giren yazar. 20 tane birden yapınca kesin karışıyor.*
* vurgulu bir isim seçmiş yazar. iyi de yazar.
* google aramasında en altta çıkan, 20 sayfa sonuç çıktığını gösteren yazı. ayrıca 5. nesil yazarmış, hoşgelmiş.
edit: allah belamı versin 5 yazmışım. 4. nesilmiş. sinirli yazar ağzıma sıçtı ayak üstü.
* goooooooooooooooooooogle ile ne gibi bir bağlantısı olabilir diye düşündüğüm yazar.
* "acaba reklam yapamaya mı çalışıyor" düşündüğüm yazar. zevkle okuyoruz.
* nicki ilgi çekmeyi başarabilmiş yazar zaar..
* çok iyi tesbitlere sahip yazar ve dikkat çeken her başlık ona ait, sanıyoruz ki korkusuz bir kalbi ve klavyesi var. sanki "goool" attım dermişcesine iyi tesbit yapıyor.
* 20 tane "o" nun yaşının olduğunu tahmin ettiğim yazar.
* oy oy oy o ne güzel google olmuş öyle * hoşgeldin...
* bu gece her başlığa üçer beşer entry girerek önceki entrylere cevap vermektedir sürekli.
salt
* başlığında 6 entrysi bulunmaktadır.
* başlığında ise başlığın 6 entrysinden 3ü ona aittir.
egosunu tatmin edemeyen yazar. bu entry'e ve alehinde bu başlığa yazılan 2. entry'e de cevap verdi. merakla izliyoruz ne zaman editlere cevap verecek diye.
* canı her başlığa üçer beşer entry girmek isteyen yazar, ayrıca formatına uydurur.*