gonul diyorum akil diyorlar - 5

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* bir kez daha yazdıkları ile gönlümdeki tahtına daha bi kurulmuş yayılmış hiç çıkmayacak olan yazar.

* izmir den yolcu ederken geçen zamanın su gibi olduğunu anladığım. su gibi zamanlara imza attığım, atacağım gönül insanı. *

* 999. entry'mi ayaklarına serdiğim güzel insan.

sakinleştirici hatta susturucu. sözlüğün aşk doktoru.

nicki beni üzüyor, iyki de öyle oluyor. yoksa onu tanıma fırsatı bulamazdım. yo yo diyişinin ayrıca hastasıyız...* *

* nickine hasta olunan yazar.

* uludag sozluk baslığının altına, ''mübarek sanki mezbaha. istemediğin kadar sığır var...'' yazdığı için 01.06.2008 tarihinde 20 günlük çaylaklık cezasıyla cezalandırılmış yazar...

uludağ sözlükte, cuthbert ve gonul diyorum akıl diyorlar nickleriyle yaklaşık 1.5-2 sene yazarlık yaptım. kimseye bok atmışlığım, kimseyi bilerek, istereyek kırmak için girişimde bulunmuşluğum yok. modlarımız, üstte bahsettiğim entryi polemik çıkarmak için girdiğimi düşünebilirler ama bu durumun öyle olmadığı da belli. ben sadece gerçeği, doğruyu yazdım. ve hala düşüncelerim değişmedi.

neyse pek mühim değil neticede. büyüklerimizin de dediği gibi, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

velhasıl belirli bi süre ulu sözlükte yazmayacağım. ha olur da yukarıda isimlerini zikrettiğim canlılar sözlükten biraz azalırsa, sözlük eski canlılığını, neşesini kazanırsa dönerim geri...

şimdilik eyvallah...

* yomra başlığını okuduktan sonra hemşerim olduğunu farkettiğim yazar.

yomra nın neresinden ve kimisinderdir merak ediyorum doğrusu.

ayrıca bu bu başlığa son yazdıkları da eccayyyipp kırıldığının göstergesi.

aldırma..

böyle gelmiş bu dünya böyle gider...

* öyle güzel bir mahlası var ki adamın. bir o kadar da yazma yeteneği. hem gönül hem akıl diyorum yok başka bi izahı bence...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri