- Reaksiyon puanı
- 0
* -gel kaçalım bu orospu dünyadan
çok ileri muhabbetlerimiz olmasada onu sevmekteyim.tek bi lafınla beni kahkahalara boğduran usta
seni seviyoruz gerko
* -aşk adamı
-sporcu şahsiyet
-en kral dost
-esprili bir gerko
-temiz kalpli
o bizim gerkomuz. *
* sorun çözücü arkadaşım.
* an itibariyle sözlükte olan yazarlardan bir diğeridir.*
* entrysi ile beni gecenin karanlığında güldürmeyi başarmış bir yazar.
cuk oturmak deyimini gerko'nun bu entrysinden sonra söylemişler ilk olarak tdk öyle diyor.
* gote kas goz cizmek başlığı ile bana yepyeni bir deyim öğreten yazardır.
bu adamı tuttum.
* iyi koştuğum söylenmesine rağmen içtiğinde yetişemediğim sözlüğü bize tanıtan çok değerli dostumdur.
* yamulmuyorsam bass işi yalan olan uuserdir.
* dave i yamultan * bir bass ile çalışmalarına başlayan yazar.
* hem de ne yamulmak dediğim hatta bassını bile benimle alan geyik uuser.
* entryleri buram buram izmir kokan yazar... hemseri... tanışıklığımız olmamasına rağmen kanım ısınmıştır... *
* izmir de yazlar baska olur zirvesi için bakarız makarız anlamayacağım ısrarla beklediğimiz yazardır.
* göztepeli diye yaptıklarımızdan ötürü kendi adıma özür diliyorum.
* bir haller olmuştur kendisine. thrash metal delisi adam gitti daha dingin bir kişilik geldi sanki.
* farklı mısın sen adamım?
* ismi ko olan kişinin germesi gereken herhangi bir maddeyi germesi gerektiğini anlatan söz... gerko ger olum...
* sürekli "tamam" diyen yazar.
* kemal sunal filmlerindeki karakterlere olan ilgisinden dolayı kanımın ısındığı yazar.*
* güzel yurdumun güzel insanı yazarıdır. severiz kendilerini.
çok ileri muhabbetlerimiz olmasada onu sevmekteyim.tek bi lafınla beni kahkahalara boğduran usta
* -aşk adamı
-sporcu şahsiyet
-en kral dost
-esprili bir gerko
-temiz kalpli
o bizim gerkomuz. *
* sorun çözücü arkadaşım.
* an itibariyle sözlükte olan yazarlardan bir diğeridir.*
* entrysi ile beni gecenin karanlığında güldürmeyi başarmış bir yazar.
cuk oturmak deyimini gerko'nun bu entrysinden sonra söylemişler ilk olarak tdk öyle diyor.
* gote kas goz cizmek başlığı ile bana yepyeni bir deyim öğreten yazardır.
bu adamı tuttum.
* iyi koştuğum söylenmesine rağmen içtiğinde yetişemediğim sözlüğü bize tanıtan çok değerli dostumdur.
* yamulmuyorsam bass işi yalan olan uuserdir.
* dave i yamultan * bir bass ile çalışmalarına başlayan yazar.
* hem de ne yamulmak dediğim hatta bassını bile benimle alan geyik uuser.
* entryleri buram buram izmir kokan yazar... hemseri... tanışıklığımız olmamasına rağmen kanım ısınmıştır... *
* izmir de yazlar baska olur zirvesi için bakarız makarız anlamayacağım ısrarla beklediğimiz yazardır.
* göztepeli diye yaptıklarımızdan ötürü kendi adıma özür diliyorum.
* bir haller olmuştur kendisine. thrash metal delisi adam gitti daha dingin bir kişilik geldi sanki.
* farklı mısın sen adamım?
* ismi ko olan kişinin germesi gereken herhangi bir maddeyi germesi gerektiğini anlatan söz... gerko ger olum...
* sürekli "tamam" diyen yazar.
* kemal sunal filmlerindeki karakterlere olan ilgisinden dolayı kanımın ısındığı yazar.*
* güzel yurdumun güzel insanı yazarıdır. severiz kendilerini.