Gelsin Kim Gelsin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KADRU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyaz bir horozum vardı. Çok severdim onu, zaman içerisinde kümeste tavuk kalmadı. yalnız kaldı ve başladı komşu kümeslere gitmeye. Akşamları kümese gelmez oldu. Zavallımı kendilerinin olmadığından komşular kendi kümeslerine de almıyorlar sokakta kalıyor. Annem dedi bu hayvanı köpekler boğacak kesin bari. Ben hayır dedim horozumu kesmeyin. Fakat beni dinleyen kim hem haklılar. Abim ve halamın oğlu düştüler peşine ben tezahürat yapıyorum. " Kaç horozum, kaç horozum, kaç beyazım" 1,5 saat uğraştırdı ama yakaladılar ve kestiler. Ben başladım türküye hozorumu kaçırdılar damdan dama uçurdular suyuna da pilav pişirdiler. Eğer bahçeli evim olursa mutlaka olur tavuk ve hozorum ve tabi ki bostanım. Eh bir artvinlininde bostan ekmeden yaşaması beklenemez.

isikli yol bosuna hayelere dalma ,abiyi taniriz yemiyecegide varsa sirf sana kalmasin diye 5 er 10 ar yer yumurtalari.

parayla alsak yine mi vermez parasıyla değil mi kardeşimyrl78

( yalnız tanımıyorum etmiyorum adam hakkında konuşup duruyorum. Töbe töbeeee)

parayla alsak yine mi vermez parasıyla değil mi kardeşimyrl78

( yalnız tanımıyorum etmiyorum adam hakkında konuşup duruyorum. Töbe töbeeee)

isikli yol sen taktin abinin yumurtalarina vermez paraylada vermez ,abi az maz degil epeycene mazarattir.smil56guitar

aklını kullan ışıklı yol kaçacagına gel otur ben açım de, Tanrı misafirine nasılsa git diyemicek doyunca ye giderkende ben koltuğuna sıkıştırırım bi kaç tane :))))))

aklını kullan ışıklı yol kaçacagına gel otur ben açım de, Tanrı misafirine nasılsa git diyemicek doyunca ye giderkende ben koltuğuna sıkıştırırım bi kaç tane :))))))

Tabi ki ama zaten çok sevdiğimden. Kümesten almak, tavuğun altından almak asıl güzel olan:)
Horozlara noluyosa onlarda saldırır yumurta alacağında, hanımını çalıştırıp maaşını elinden alan erkeklere mi benziyorlar ne y789

mevsim sonbahar niye kandiriyon umut veriyon isiga abi vermez yumurta acik soyle umutlanmasin.smil56

Bestem şimdi olayı bi duru görür. Hmmm beni forumdan çağırıyolar der ve gelir bekle de görgulensmileysuperxy

kankam her an her yerde tum gelismeleri aninda bilir,birtanedir.

valla süper yetenek çok taktir ettim dorusu. Merak ettim ama hiç tanımadığı biri hakkında bile mi fikirleri oluyo. Oyy keşke bende de olsa ne harika olurdu. Özendim yaniy789

ben geldimmmkahvesmileykahvesmileykahvesmiley

kahvemle sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri