Gelsin Kim Gelsin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KADRU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haydi gencler tum eller havaya sinayda yavrum sinanay haydaaaaa

ben geldim atlante ,zynp ,bestem,isikli yol gelsin.

iki de bir buraya çağırıyolar. he ne var he? Geldim noldu:)) otur diyen yok kahve yok çay yok. Bi ikram yok. Gel buyur gel buyur. Ayıp be:))

Işığa benden çay. Demli olsun :D Yanında petibör büskivisi de olsun y789

ben geldim ,isikli yol ne vakit baksam sabah aksam sen bu topicdesin .
isikli yol gelsin

ben geldim minik kuşum jüger gelsin :)))))))))

ben geldim kabulunmu bestem,juger gene hatunun birinin pesinden gonlunu calmaya gidiyordur ,kardesim cok capkin.isikli yol gelsin tez gelsin acil gelsin.

mehtap jugeri ortadogu ve balkanlarda tanimiyan yoktur kardesim dehset capkindir.

ben geldim :)))) ışıklı yol gelsin ona kahve ısmarlıycam :))))

isikli yol kahve sevmezmis bana ismarla sen kankam

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri