gelecege dönüş .! Nostaljii

bigci

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Geleceğe Dönüş (Orjinal isim Back to the Future), Robert Zemeckis'in yönettiği, başrollerinde Michael J. Fox ve Christopher Lloyd'un oynadığı filmin adıdır. Hepsi içiçe çekilen bu film (I. bölümden hemen sonra II. ve III. aynı anda çekilmiştir) Sinema tarihinin en başarılı üçlemelerinden biri kabul edilir. Geleceğe Dönüş ABD'de 210.609.762 $, uluslararası olarak 170.500.000 $ hasılat ile toplam kazancı 381.109.762 $'a ulaşmıştır. Film ABD'de gösterime girdiği hafta 11.152.500 $ gelir elde etmiştir[1].

Lise öğrencisi Marty McFly hayatından sıkılmıştır. Ailesiyle ve öğretmenleriyle anlaşamayan Marty, sadece kız arkadaşı Jennifer ve aykırı bilim adamı Dr. Emmett Brown'ın yanında kendine güvenini ve heyecanını geri kazanmaktadır.

Marty, kendini zaman yolculuğunda bulur. 1985 ten 1955 yılına yanlışlıkla gider. Annesini istemeden kendisine aşık eder. Ancak, geri dönüş konusunda önünde ciddi engeller vardır. 1: Annesini tekrar babasına aşık etmelidir. 2: 1.21 gigavatlık enerjiyi zaman makinesine yönlendirmelidir.
384px-Back_to_the_future.jpg

Ynt: gelecege dönüş .! Nostaljii

Çocukluğumun filmidir sevilmez mi bu film ya

Hep aynı heyacanla izlerdim tv de verdiklerinde
Şimdide dvd leri var. smiliyface heyecanımdan da birşey kaybetmedim hala wave

Ynt: gelecege dönüş .! Nostaljii

aynen bende dvd ,vcv, pc game, ps2game , o oooo bi sürü seyi var ben en ateşli sahne olarak hani 2. bölümde anasıyla babasının öpüşdürüp birbirine asık etmek için rock yapıyorya oraya bittiyorum
gooo boney go goo

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri