gel

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
çok güzel bir serdar ortaç şarkısı.bir de bu şarkının 80s reload mix versiyonu vardır ki tanından yenmez.duygusal sözleri olmasına rağmen discoda yanıp sönen spotlar altında sizi çok derinlere daldırarak,çocukluk heyecanlarınızı,ilk aşık olduğunuz zamanları,ergenlik buhranlarınızı,hırslarınızı,aşklarınızı gözünüzün önünden şerit gibi geçirerek seksenlerin sound motiflerini adeta geçmiş zamanın ruhundan alıp kulaklarınıza üfleyerek çok karmaşık duygular içinde dans ettirir.benim gibi hem duygusal sözleri olan hem de hareketli ve dans ettirebilen şarkıları seven biri için tüm zamanların ev sevilen hitleri arasında çoktan yerini almıştır.

seni her halinle seviyorum,

biraz umut, biraz acı.

sorunu kendimde arıyorum,

beni kırık dökük bırakalı.

gel, gel de canım acısın,

bu aşkın hayaline kimler acısın?

sev, sev ki içim acısın,

yeter ki bu yaptığın kalbe yarasın.

sonumuzun ne olacağına kim karar verecek?

ya da gözümdeki yaşları kim eliyle silecek?

bana yaşattığın anları sormadım ki sana,

ya da senin gibi kalbimi atmadım bir kenara.

bebeğim aşksız yapamıyorum inan,

deli gönül sana alışalı.

kapımı açtım sonuna kadar gönül,

ya içeri gir, ya dışarı...

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri