Geç oldu ama bir merhabada benden :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Alakası yok :)
Konuyu benim söylemek istediğim şeyden aldın götürdün konuyu saptırdın. Elbet müdahele edecem.
kabul etmiyorum dediklerini.
İsim ağırlığı denen bir şey var ister kabul et ister etme.
Artı daraltma filan demişsin, ben hayatımı ismime göre yönlendiriyorum demedim yine konuyu saptırdın.

merhaba elif,
hoşgeldin yanımıza....
bu arada adaşız....ben de değişime baslayanlardanım....
ben ismimi hep gizemli buldum ve çok şükrediyorum bu isim bana verildiği için...
ya sen?O0
İsmini neden daha önce söylemediiiin? Daha önce sevinirdim. Çok güzel yaa. Ben bayılıyorum bu isme.
Her ne kadar bymehmet'in söyledikleri çok mantıklı olsa da ben de isimlerin gizemli olduklarına inanıyorum. Yani ismin kişinin karakterini etkilediğine inanıyorum :)

_Elif_, bymehmet
Konya'daymışsınız? Konya'yı avucumun içi gibi bilirim :D

_Elif_ hanım dükkanınızın yerini tahmin ederek söylüyorum. Ben geldim oraya.

bana mantıklı gelmedi

_Elif_, bymehmet

Sen nerde oturuyorsun?

bendeee lütfenn çok sıkıntılarım var evhamlıyım pireyi deve yaparım hep olumsuzluklar düşünürüm yardım lütfenn

_Elif_, bymehmet

Gelmiş benim dükkanıda biliyormuş.
gerçi az önce küstürdüm onu :)

yav mesajları kopyalatma şimdi bana buraya :D

Ya tamam özür dilerim

çok keyifli bir başlık olmuş ve ben burayı görmemişim dunk56

Yanımıza hoşgeldin Elif.. çok gecikmiş bir hoşgeliş olsa da sen hoş gör utananadam

Mehmet'in kankisi bize de kanki adayı demektir 956k ( kanki adayı dedim çünkü karşı tarafın rızası olmadan iki taraf adına karar verilemez ) girlhaha

sitenin ismi olan "hayatımdeğişti " yi bir zaman sonra gerçek hayatta kullanıyorsun inanki..

hayatının değişmesi için yaşamında çok büyük değişimler olması gerekmiyor..

fikirlerinin, bakış açının değişmesi bile aslında çok büyük değişimler sağlıyor..

madde madde yazmayayım şimdi ama şunu söyleyebilirim ki her yönden gelişiyor insan neseli56

istek gelirse devamını günlüğüne yazarım y789

aramıza tekrar hoşgeldin ve iyiki geldin Elif

Mehmet sana da teşekkürler

sevgiler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri