- Reaksiyon puanı
- 0
* birlesik krallik'ın internet ülke kodu.
* genç parti
* gölge bar'da bulusalim manasina gelen kisaltma.
* good bye'ı çağrıştıran kısaltma.
* uzun süre "gibi" demek sandım bunu. entryleri okurken "hımmm niye gibi diyo lan niye gibi diyooo!" diye anırdım kendime.
buradan $u ders çıkıyor: aramaya inanmayanı e$ekler kovalar.**
* gokan bok.
* go back manasında kullanılan kısaltma, gg şeklide mevcuttur "go gear".
* gold bar anlamına gelir knight onlineadlı online oyunda.
* -knight online denen oyunda gold bar anlamına gelen sözcük, pek çok internet kafede para ile satılmaktadır.
-gigabyte ın kısaltması, 1024 mb.
-
* atası kilroy was heredır.
* önceleri " gibi, good bye, gel bi, göz boyamaca, gaşarlı buding *, garıya bak, gammazla bizi
* " sandığım lakin doğrusunu öğrenince kişiliğimle çeliştiğim * ve de şiddetle desteklediğim güldürük ibaresi..
* ilk gördüğümde gizli bakinizın kısaltması sandığım*, yine saçmalamışlar yarabbim edalarıyla arayıp* anlamını öğrendiğim güzel kısaltmadır.
* allahım gülücük nerede diye dört dönerken hızır gibi yetişen bok. *
* swh yerine kullanmak sözlüğün özünü inkar etmektir. gb den olsa olsa gibi olur.
* knight hastalarının tonlarca para dökerek almış oldukları sanal para birimi.
* genç parti
* gölge bar'da bulusalim manasina gelen kisaltma.
* good bye'ı çağrıştıran kısaltma.
* uzun süre "gibi" demek sandım bunu. entryleri okurken "hımmm niye gibi diyo lan niye gibi diyooo!" diye anırdım kendime.
buradan $u ders çıkıyor: aramaya inanmayanı e$ekler kovalar.**
* gokan bok.
* go back manasında kullanılan kısaltma, gg şeklide mevcuttur "go gear".
* gold bar anlamına gelir knight onlineadlı online oyunda.
* -knight online denen oyunda gold bar anlamına gelen sözcük, pek çok internet kafede para ile satılmaktadır.
-gigabyte ın kısaltması, 1024 mb.
-
* atası kilroy was heredır.
* önceleri " gibi, good bye, gel bi, göz boyamaca, gaşarlı buding *, garıya bak, gammazla bizi
* " sandığım lakin doğrusunu öğrenince kişiliğimle çeliştiğim * ve de şiddetle desteklediğim güldürük ibaresi..
* ilk gördüğümde gizli bakinizın kısaltması sandığım*, yine saçmalamışlar yarabbim edalarıyla arayıp* anlamını öğrendiğim güzel kısaltmadır.
* allahım gülücük nerede diye dört dönerken hızır gibi yetişen bok. *
* swh yerine kullanmak sözlüğün özünü inkar etmektir. gb den olsa olsa gibi olur.
* knight hastalarının tonlarca para dökerek almış oldukları sanal para birimi.