Fried Green Tomatoes{Kızarmış Yeşil Domatesler}

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umutlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Umutlu

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Fried Green Tomatoes{Kızarmış Yeşil Domatesler}

Yönetmen:Jon Avnet

Senaryo:Fannie Flagg(Film, Fannie Flagg'in "Fried Green Tomatoes at the Whistle Stop Cafe"
adlı kitabından uyarlanmıştır),Carol Sobieski

Görüntü Yönetmeni:Geoffrey Simpson

Müzik:Thomas Newman

Oyuncular:Kathy Bates.........................................Evelyn Couch
Mary Stuart Masterson...........................Idgie Threadgoode
Mary Lousie Parker.................................Ruth Jameson
Jessica Tandy.......................................Ninny Threadgoode
Gailard Sartain......................................Ed Couch
Stan Shaw...........................................Big George
Cicely Tyson.........................................Sipsey

Tür:Dram

Süre:130 dk.

Yapım:İngiltere/ABD

Vizyon Tarihi:1991

[youtube=425,350] nL7h0bIKPMg[/youtube]

[youtube=425,350] _OZEx-HRmi8[/youtube]

Konu:80'li yıllarda bir huzurevinde son günlerini geçiren yaşlı bir bayanın, orta yaş krizlerinde, rejimlerle ve evliğiyle başı dertte bir başka kadına anlattığı hikayelerden oluşan; Amerika'nın 30'lu yıllarında, trenlerin durak yeri olmaktan öte bir özelligi olmayan bir kasabada o yaşlı kadın ve arkadaşlarının açtığı whistle stop cafe'de yaşananları, kasaba hayatını, arkadaşlıkları sıcak bir dille anlatan bir film."Tanrı bir kapıyı açmadan diğerini kapamaz"...İyi seyirler ola... sung66

Ynt: Fried Green Tomatoes{Kızarmış Yeşil Domatesler}

hayatımda çokaz film vardırki bu film en baş sıradadır benim için en az 10 kez izledim çok çok büyük keyif alırım bence herkes mutlaka izlemeli

88a
ya umutlu inanmıorum tüylerimi diken diken ettin benim hayatımda en sevdiğim filmdir her izlediğimde 88a 88a 88a böle ağlarım en son bir cd de arkadaşım verdi geçenlerde nostalji yaptım izledim çok seçkin bir film kesinlikle.ingiliz sinemasının klasiklerinden.
iki dostun hikayesi hele o kesilmiş kola cenaze töreni veee "arı büyücüsü" smiliyface bak yine çok duygulandım 88a teşekkürler paylaşımın içinnn

dusun ne oluyo ya merak ettim şimdi ben bi izleyem milleti bu kadar duygulandıran aglatan flim 4897

ben bir arkadaşıma da bööle anlatmıştım meraktan ne yapıp edip bulmuş tabi o yapım tarihin düşünmeyerek günümüz sinemasından bir örnek beklediği için pek hoşlanmamıştı 789569 ama bence yine de izlemelisin emel clapping

yeliz ' Alıntı:
ben bir arkadaşıma da bööle anlatmıştım meraktan ne yapıp edip bulmuş tabi o yapım tarihin düşünmeyerek günümüz sinemasından bir örnek beklediği için pek hoşlanmamıştı 789569 ama bence yine de izlemelisin emel clapping
arkadsa söledim getirecek bulabilirse ...yayınım bitsin vakit kalırsa izleyeceğim.merak etiim yahu super

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri