FORUMDA NE SORUN VAR...!

nurbanu25

New member
10
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
3 gunluk yazılanlar sılınmıs,sankı forum zaman tunelıne gırmıs uc gun sılınmıs.noluyo Allah askına yaa.yonetıcıler bı baksın gelıp te Allah askına...!

Biz buradayız merak etmeyin. Teknik bir sorun nedeniyle eski yedeği yüklemek zorunda kaldık.

Sevgiler.

Sevgılı safır.kac gunluk yazdıklarımız nolcak.onlar da gerı yuklensın o zaman.zaten kac gundur bu eskı forum yukluydu...!

benim de 3-4 gündür yazdıklarım yok.çok üzüldüm ama ben bu duruma:((

Mesajlar keyfi olarak silinmiyor sonuçta nurbanucum. Eski yedeğe dönüldüğünde o anki duruma da dönülmüş oluyor. Dolayısıyla bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok. Biz de bu durumdan hoşnut değiliz. Ancak mevcut sorunu giderebilmek için eski yedeğin yüklenmesi mecburiydi tatlım.

Sevgiler.

offffff günlüğümün en güzel bölümleri silinmiş:(((((((((((((((((

Canım benimmm... Çok üzüldüm... Geçen sefer bana da olmuştu aynısı. İnsana çok dokunuyor gerçekten. Eğer günlüğüne aboneliğin varsa maillerini kontrol et bakalım. Belki o şekilde erişebilirsin.

Konuların üzerinde seçenekler butonundan abone ol seçeneğini seçersen ilgili konuya yazılan mesajlar e-postana gelir ve silindiği takdirde tekrar ulaşma imkanın olabilir. Ben de çok önemli bir mesajıma günlüğüme abone olan bir üye sayesinde bu şekilde ulaşmıştım. :)

Teşekkürler aziz dostum Işıldayan Safir sevincli
Konuya nasıl abone olacağımı bilmiyordum, öğrenmem çok iyi oldu. Allah'tan benim çok önemli bir mesajım kaybolmamıştı.

Sevgiler.

Galiba nur topu gibi bir virüsümüz daha oldu blook

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri