foruma girmekte değilde başka sorun yaşıyorum...

realasmin

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
kendi profilimi sık kullananlar listesine eklediğim için halen girebiliyorum siteye ama başka pc den ya da yeni sayfa açtığımda giremiyorum şifreniz yanlış diyor ama doğru dusun giremiyorum şifremi unttm dedim şifrem mail kutuma gelsin diye ama böle bir üye yok diyor nasıl oluyor anlamadım kafam karıştı yardımcı olursanız mutlu olurum hismiley

Ynt: foruma girmekte değilde başka sorun yaşıyorum...

dusun hımm canım benim bu konu bizi aşar... girlhaha

atakan bey mutlaka görüp gerekli cevabı verecektir.. pc05
şu anda online gözükmüyor ama onun için biraz daha beklemen gerekecek... ark5

bende merak ettim şimdi... 4897

realasmin ' Alıntı:
kendi profilimi sık kullananlar listesine eklediğim için halen girebiliyorum siteye ama başka pc den ya da yeni sayfa açtığımda giremiyorum şifreniz yanlış diyor ama doğru dusun giremiyorum şifremi unttm dedim şifrem mail kutuma gelsin diye ama böle bir üye yok diyor nasıl oluyor anlamadım kafam karıştı yardımcı olursanız mutlu olurum hismiley
Forum güvenlik ayarlarindan kaynakli bir sorun olabilir.Bu konu ile ilgili ayarlar bölümünde değişiklik yapacağım.
Sorun devam ederse lütfen bildiriniz.

benimde basima gelmisti,

baskasinin bilgisayarindan girmeye calistigimda uye degilsiniz ya da sifre yanlis diyordu, sonra baska bir gun yine denedim ve bu sefer acildi, garip di mi??

ama kendi bilgisayarimda da gecen gun giris yapmami istedi, oysa ben sayfayi ve sifremi kayit etmistim!!!

neyse olabilir diyorum ve de takmiyorum

herkese iyi gunler cat3500

dün girebilmiştim bugün tekrar giremedim umarım düzelir tşkrler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri