Foruma Eklenen Yeni Özellikler

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Foruma yeni bir toplist eklendi boylece ana sayfada bir çok özelliği görebiliyorsunuz.Ayrica karma ozelliği aktiflestirildi. Diğer üyelerin karmalarını arttırııp eksiltebilirsiniz.Beğendiğiniz mesajlar olduğunda teşekkür butonuna tiklarsaniz teşekkür etttiğiniz yazısı çıkıyor.
Ayrıca birde marketimiz var şu an için puanları ayarlamam gerekiyor.Puanlarınız ile hem çeşitli ozellikler alabileceksiniz hemde sanal hayvan vs gibi ozellikler olacak iler ki günlerde bazi cd ler puanla alinabilecek sekilde markete eklenecek.... pc05

Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler

happy6 ne güzel gelişmeler bunlar... özellikleri anlamaya çalışıyordum bende... bu kadar çok süprizi bi arada bulunca oyuncakçı dükkanına girmiş çocuk gibi oldum.... blissy
çok yoruldunuz ne zamandır sitemizle ilgili olarak ama harika özellikler eklediniz... taşınma esnasında çektiğimiz onca sıkıntıya değdi doğrusu... emeğinize sağlık...
ben size teşekkür edecektim ama butonu bulamadım... onun yerine sizin karmanızı arttırdım... (iyi bişey yaptım dimi dusun )

sevgiler... actionsmile

shamanic ' Alıntı:
happy6 ne güzel gelişmeler bunlar... özellikleri anlamaya çalışıyordum bende... bu kadar çok süprizi bi arada bulunca oyuncakçı dükkanına girmiş çocuk gibi oldum.... blissy
çok yoruldunuz ne zamandır sitemizle ilgili olarak ama harika özellikler eklediniz... taşınma esnasında çektiğimiz onca sıkıntıya değdi doğrusu... emeğinize sağlık...
ben size teşekkür edecektim ama butonu bulamadım... onun yerine sizin karmanızı arttırdım... (iyi bişey yaptım dimi dusun )

sevgiler... actionsmile

Forumda ki değişiklikler için aromahosting satış sorumlusu Serhat'dan yardim aldim.Kendisi forum için çok uğraştı bende teşekkürünüzü ona ileteyim..
:)

serhat bey bize kazandırdığını güzellikler için sizede ayrıca teşşekkür ederiz ...
şu teşekkür butonunu bir bulsam.. dün yaşlandımmı noldum anlamadım.. bakıyorumm ama göremiyorummm dusun

tesekkur.jpg
Teşekkür butonu her yazının altında gözükür aşağı bakarsanız görebilirsiniz.. hismiley

atakan bey
su site renklerimiz arasina siyah ekleme sansiniz varsa size zahmet...! bilgisayar basinda cok kalinca mavi bile olsa artik gzler yanmaya basliyor 12389
tsk ederim

SuMBuL ' Alıntı:
atakan bey
su site renklerimiz arasina siyah ekleme sansiniz varsa size zahmet...! bilgisayar basinda cok kalinca mavi bile olsa artik gzler yanmaya basliyor 12389
tsk ederim
Siyah renk yok maalesef bunun yerine gözü daha az alan renkler var yukarida mavi dışında seçebilirsiniz.

bende kendimi karma listesinde gördüm ama anlamadım ne olduğunu dusun

cahil dilekcikk dunk56

anladımmmm o kenardaki yeşil ok u tıklıyoruz dimi super

tamam site harika olmus ellerine saglik atakan ama soyle ciddi bir sorun var ki ben top 10 a girememisim

oldumu simdi yani........................!!!!!!!!! dunk56

ben top 10 da olmazsam olmaz ki bu ise acil bir cozum getirmeliyiz thumbsanim

SuMBuL ' Alıntı:
tamam site harika olmus ellerine saglik atakan ama soyle ciddi bir sorun var ki ben top 10 a girememisim

oldumu simdi yani........................!!!!!!!!! dunk56

ben top 10 da olmazsam olmaz ki bu ise acil bir cozum getirmeliyiz thumbsanim

Mesaj sayisina gore giriliyor.Artik vaktinde var sende yaz kisa zamanda girersin super

forumda acemi olduk çok komik girlhaha kimin hangi mesajımıza teşekkür ettiğini görebiliyor muyuz acaba dusun

shamanic ' Alıntı:
forumda acemi olduk çok komik girlhaha kimin hangi mesajımıza teşekkür ettiğini görebiliyor muyuz acaba dusun

Görülebiliyor olmasi lazim siz goremiyor musunuz?

mesajının hemen altında kimlerin teşekkür ettiğini görebilirsin mesela senin bu sayfadaki yazın için iki kişi teşekkür etmiş senin imszanın hemen altında

önce sitemizin yeni halinde emeği geçen herkese saygılı sevgiler, vede en içten teşekkürler
yeni özellikler güzelde ben azıcık dumur vaziyetlerdeyim..bi tane evcil hayvacağız aliiim dedim aslan yazdım..cevap olarak bana bir köpeğiniz var dendi... sevincli hem aslanda yazmamıştım..aslancık demiştim..her kim aslancıkların evcil olmadığını düşünüyosa yanılıyor..ben çok evcilim..teşekkürü anladımda....karma ne demek oluyor acep..puanlarında para olduğunu keşfettim..ama limitlerin altındayım..acı bir şekilde fark ettim..köpek möpek hiç faretmez benim evcil hayvanım neden görünmüyor..aslana dönüşmesimi bekleniyor? merak ettim.neyse ben dumura uğramış halimle çok eğlendim..kendimede saygılı sevgiler..

hayalayaz ' Alıntı:
önce sitemizin yeni halinde emeği geçen herkese saygılı sevgiler, vede en içten teşekkürler
yeni özellikler güzelde ben azıcık dumur vaziyetlerdeyim..bi tane evcil hayvacağız aliiim dedim aslan yazdım..cevap olarak bana bir köpeğiniz var dendi... sevincli hem aslanda yazmamıştım..aslancık demiştim..her kim aslancıkların evcil olmadığını düşünüyosa yanılıyor..ben çok evcilim..teşekkürü anladımda....karma ne demek oluyor acep..puanlarında para olduğunu keşfettim..ama limitlerin altındayım..acı bir şekilde fark ettim..köpek möpek hiç faretmez benim evcil hayvanım neden görünmüyor..aslana dönüşmesimi bekleniyor? merak ettim.neyse ben dumura uğramış halimle çok eğlendim..kendimede saygılı sevgiler..

Henüz evcil hayvanlarımız mağzamıza gelmedi gelir gelmez bir adet aslan ayırırız size blissy

benmi yanlış gördüm acep, bir küçücük aslancık gözkırpıyodu bana. dur bir daha bakayım..

işte burda hoşgeldi safalar getirdi'de..bu aslancığa ben nasıl bakıcam..mutluluk durumu 8..açlık durumu 9,,telef etmeyeyim aslancığımı..bilgisizlik yüzünden...

sitenin yeni halini çok beğendim..atakan beye ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim..ancak benim biraz kafam karıştı.. dusun
karma ne demek?
ekstra listesi,üyeye para gönder ne demek anlayamadım arkadaşlar?galiba ihtiyacı olanlara ekstra listesinden,karma halinde para göndercez sevincli sevincli
şaka bir yana herşey çok güzel ama alışmak biraz zaman alıcak sanırım..tabi bu ben gibi acemilere geçerli..eski üyeler için hiç fark etmiyor maaşallah hepinize... alk78

dün gece birden uyku geldi bedene .. ne mutlu kalkıp gidene diyerek yattım... sabah gördüm sağolun cevaplarınızı...
evet bu gün görüyorum.. .

hayal abla aslanın hayırlı olsun... yalnız senin aslan hepimize göz kırpıyor... buda senin gibi sevgi dolu bir aslan demekki...
ttli3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri