Forum Radyosu

Ekim Meleği

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Forumumuza ait bir radyomuz olsa:)tşkr şimdiden

evet en azından birbimize sesimizi duyururak daha sıcak bir ailemsi ortam oluştururuz:)

özlem hanım cumartesi geceleri kuantum ve isim analizi yapıyor onu sitedenbir çok kişi dinliyor duyurduğu zaman..ama radyo başlı başına bir iş..bende kuantumla ilgili radyo ve televizyondaki yayınların artmasının çok iyi olacağı fikrindeyim..radyo olmasada birileri bir kaç saat yayın yapsada olur diye düşünüyorum..

biz istiyelim ..gerçekleşir belki..

Ya şöyle yapabiliriz aslında mesala yayın almak isteyenler yönetim aracılığyla yayın alır program hemsohbet hem şarkı müzik tadında gider..
Sonra hoşlandığımız yazı şiirleri konuları tartışırız..
Bencede istersek olur:)

bir şehirdeki radyoyla anlaşmak lazım ve bu radyonun yerel bir radyo olmaması lazım..msn gruba gelirseniz oradan daha net fikir alışverişi yapabiliriz..

ms gruba nasıl gelivercem:)

ben bugün Atakan beyden olumlu olarak sonuç aldım.zannedildiği kadar zor değilmiş ..bende öyle zannediyordum.ama form sahiplerinin bu konu hakkında bilgileri varmış.şmdi yapmamız gerekn ne bilmiyorum ama Atakan bey heralde yapar birşeyler şimdi..ayrıca yapabileceğim her ne olursa olsun bende yapmaya hazırım..

Emeğin çok geçti canım teşekkür ederim..
Saolun desteğini için arkadaşlar sizlerde..

zaten vardı sanıırm forumun radyosu?? Hatta dJ'i de Melodiss di sevincli Ama deforme oldu sonradan sanırım :D

Radyo çok zevkli çok keyifli bir uygulama olur forum için.En kısa zamanda bekliyoruz

hadi yapılsın artıkkkk...o kadar çok dinleyicisi olacak ki..tek endişem radyolar çok emek ister ..devamlı ilgi ister..biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız daa...bir yerlerden başlanmasını heycanla bekliyoruz..

Bu konuda serverimiza programin kurulması için deneme yaptik ancak ilk deneme basarisiz oldu.
Artik baska bir yontem deneyeceğiz yada disaridan alacağiz.

radyoda yayın yapma saatlerimi bile belirledim kafamda : )

yayın yapacam günü sabırsızlıkla beklemedeyim : )

(:Heycanla bekleniyor

Herkes imgeleme yapsın radyo için :)

dj lik için sıraya girecek herkes ..reklam vermek içinde..:) o kadar güzel bir radyo olacak ki..msn gruptaki geyiklerden kim koruyacak onu bilmiyorum ama..

Atakan bey radyoyla ilgili gelişmeler varmı acaba..sitede radyo isteyenlerin sayısını göreliim bakalımm...kimler radyo istiyorrr..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri