FORUM AKTİVİTELERİ TEMMUZ AYI BAŞVURULARI

seve sevee

Bu siteyi tesadüf eseri buldum. Ama bütün günüm burda geçti.
Ben bunları yazarken arka fonda ego telkini dinliyorum.
Eşim ise yanımdaki koltukta uzanmış doğa müziğinin tadını çıkartıyor.
İçinde oluşacak değişikliğin çok da farkında değil gibi. :)
Şaka bir yana eşim elektronikçi ondan çocukların ve kendi yatak odamıza müzik sistemi yapmasını istedim özellikle bu müzikleri dinleyebilmek ve çocuklarıma dinletebilmek için.
Ben 42 yaşında iki kızı olan bir bayanım. Yeniliklere açık sürekli öğrenme arzusunu tatmine çalışan biriyim.
Öğrenmeye olan açlığım okuyamamam dan geliyor olmalı.
Hayatımın zor dönemlerinde geçmişimi kurcalayan beynimden çok sıkıldım. O kadar çok konuşuyor ki artık rahatsız eder oldu.
Şu an bu forumdaki bir çok insanın buna benzer sorunları içlerinde taşıdığının bilincindeyim.
Aranıza katıldığım için çok mutluyum.
İyi ki sizi buldum. İyi ki varsınız.
Elinize Beyninize sağlık.

biraz geç oldu ama geldimm!! hoşbuldumm sefamız olsun, cümlemize hayırlı olsunnn...

psikoloji ve felsefe üzerinde kitaplar okudum yıllarca
ancak özgüvenimi oluşturamadım bir türlü.
hep tedirginlik hissi icindeyim.özgür olmak istiyorum.t678

Merhaba arkadaşlar,

Tüm katılımcı arkadaşlarımızın katıldıklarını belirten mesajlar dışında ayrıca forum içinde paylaşımlar yapmalarını da rica ediyorum. Kazanacak arkadaşlarımızı kura ile değil emekleriyle belirleyeceğiz. Bu ayrıntıyı kimse atlamazsa sevinirim.

Sevgilerimle.

0006zs9.gif

katılmak istiyorum

1 yıldır sizleri takip ediyorum ve bir kaç cd. dinledim ve dinliyorum özellikle Zinde Uyanma Cd. çok güzel etki gösterdi. Sabahları 9-10 da kalktığımda yorgun olurdum 2 gündür saat 7 de uyanıyorum, gün içinde uykum gelmiyor ve çok enerjik hissediyorum kendimi.

Teşekkür ederim böyle geniş kapsamlı ve yararlı bir site oluşturduğunuz için.

Herkese merhaba,

Çok güzel bir aktivite olmuş. Tebrik ederim. Ben de katılıyorum :)

geçen ay kim kazandı haberi olan varmı??

Merhaba arkadaşlar,

Ben bugün tatile gideceğim. İnternete giremeyebilirim. O nedenle bugün açıklayalım talihlilerimizi. Zaten belli olmuştu bekletmeyelim arkadaşlarımızı da. Bu ayın emektarları RenaC, fgceker ve :angel: oldu. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Mümkün olduğunca kısa sürede benimle iletişime geçerseniz sevinirim.

Sevgiler.

Çok sevindim.Forum adına bişeyler yapabilmişim demekki.Çok güzel diğer Arkadaşlarımızıda Tebrik ediyorum

yaaaaaa çok sevindim...tebrik ederim canlarım..

Ayyy bende kazanmışım utananadam utananadam utananadam

Çook teşekkür ederim sevincli angel ve RenaC'ı da kutlarım sevincli sevincli sevincli

Hediye telkinimi hevesle bekliyorum girlhaha girlhaha girlhaha

25fead89a626f5da5804150b2888f3c1.gif

Ayyy bende kazanmışım utananadam utananadam utananadam

Çook teşekkür ederim sevincli angel ve RenaC'ı da kutlarım sevincli sevincli sevincli

Hediye telkinimi hevesle bekliyorum girlhaha girlhaha girlhaha

25fead89a626f5da5804150b2888f3c1.gif

Çok sevindim adına Tebrik ediyorum.

ay gerçekten cok mutlu oldum bendeee...tebrik ediyorum sizlerii...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri