FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI

katilim artmaliiii

katilim artmaliiii

Bence dee :)

Arkadaşlar, sadece yeni konu ekleyerek değil; çok değerli eski konuları tamamlayan bilgiler ya da kendi hayat tecrübelerimiz,yorumlarımızla da bu aktiviteye katılabiliriz..
Bunun için de forumu daha derin incelemeliyiz..

Mutlaka kıyıda köşede kalmış muazzam bilgilerle karşılaşacaksınız..actionsmile

Ayın yarısı geçti ve ben iş yoğunluğum nedeniyle uzunca bir süredir aranızda yoktum ama ben de varım...

Ayın yarısı geçince kazanamam diye düşünmeyin. O nedenle katılmanız oldukça mantıklı. Teşekkürler. actionsmile

uzun süredir yoktum, açığı kapatma zamanıdır.
elbette ben de varım..
kendime güveniyorum :)

bu bir listemidir,yani katılacağımızı illa belirtmekmi gerekiyor,yoksa site içerisindeki aktiflik durumuna göremi değerlendiriliyor
not:evet,site çok geniş kapsamlı olmasına rağmen,aktiflik zayıf benimde buranın bir üyesi olarak bunda katkım var

Merhabalar,

Evet katılımın illa belirtilmesi gerekiyor. Çünkü tüm üyelerin istatistiklerini tek tek inceleyemeyiz. Gerçi paylaşımlar, katılımlardan çok daha düşük bu ara... Ancak katılınması gerektiği zaten koşullarda belirtildiği için katıldığını belirtmeyen kimseyi incelemicem. Değerlendirme kriterlerinin okunmasını rica ediyorum.

Bu ay nasıl bir seçim yapmam gerektiğine henüz karar veremedim. Ancak şunu belirtmeliyim ki geçen ay katılım olmadığı için geçen ayın ödülleri de bu aya devretmişti. Yani bu ay 3 arkadaşımıza 2'şer adet isme özel telkin hazırlanacak. Bu gidişle de yine isim vermem zor gözüküyor.

Bir de bir laf vardır emeksiz yemek olmaz diye... Sadece biraz katılım istiyoruz o kadar... Çok zor olduğunu düşünmüyorum. En azından bu başlık altında katıldığını belirten arkadaşlarımızdan...

Ayrıca bu çalışma bir sonraki ay devam etmeyecek. Şuan belli olan bir isim olmadığı için geç kalmış sayılmaz kimse. Ya ayın ortasını da geçtik. Geciktim diye düşünmeyiniz.

Katılımlar devam etmekle beraber dileyen arkadaşlarımız bundan sonra "Bugün Forum Tanıtımı İçin Neler Yaptiniz?" Aktivitesi'ne katılabilirler. Bu çalışmanın ayrıntılarına da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum...itimi-icin-neler-yaptinizquot-aktivitesi.html

Sevgilerimle. actionsmile

tüh üzüldüm ya geç kalmışım demekki bu siteye katılmaya neyse sağlık olsun yine de değişik birşeylerin peşinde olmak güzel.

Berlinden sevgiler

Bende katiliyorum

aralık ayı için bende varım :)

kasım ayının ödulunu kim aldı merak edıyorum :)

Hadi bakalım. O zaman biraz daha merak edeceksiniz. Birkaç gün sonra açıklayacağım.

İyi geceler arkadaşlar,

Ekim ayında aktiviteler yetersiz olduğu için Kasım ayında kazanan arkadaşlarımız için 2 adet isimlerine özel telkin hazırlanacağını söylemiştik.

Dolayısıyla değerlendirmeler yapılırken 2 aylık aktivitelerinizi değerlendirdim. Fazla uzatmayayım. Bu ayın kazananları: Perpetuals, Perfinya ve bluegirlx oldu. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İsim ve e-mail adresi bilgilerinizi ve isminize özel olarak hazırlanmasını istediğiniz 2'şer adet telkini bana özel mesaj yoluyla bildirirseniz sevinirim.

Forum aktiviteleri çalışmamız sona ermiştir. Dilerseniz forum tanıtımı amaçlı düzenlenen aktivitemize katılabilir ve çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz. Forumumuza, facebookdaki grubumuza katılarak ve grubumuzu tanıtarak da destekte bulunabilirsiniz.

İlgili linkler:

http://www.hayatimdegisti.com/forum...itimi-icin-neler-yaptinizquot-aktivitesi.html

hayatimdegisti.com | Facebook

Mutlu paylaşımlarda bulunmanızı dilerim.

aaaaaaaaaaaa ben miii kazandımmm....çok heycanlandımm...eğer forma ufakta olsa katkım olduysa ne mutlu bana...sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri