[flash]http://www.hayatimdegisti.com/banner4.swf[/flash]
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz ki forumumuzun üye sayısı oldukça fazla. Ancak paylaşım yapan çok az arkadaşımız var. O nedenle forumu canlandırmak amacıyla daha önceden başlanan telkin cd hediyeli aktivite çalışmamıza Eylül ayında da devam ediyoruz.
Öncelikle tüm katılımcı arkadaşlarımızın katıldıklarını belirten mesajlar dışında ayrıca forum içinde paylaşımlar yapmalarını da rica ediyorum. Kazanacak arkadaşlarımızı kura ile değil emekleriyle belirleyeceğiz. Bu ayrıntıyı kimse atlamazsa sevinirim.
Değerlendirme Kriterlerimiz:
Bu seçenekler ışığında yapacağımız inceleme sonucunda yapılacak seçimlerde 3 arkadaşımıza Hayatım Değişti Telkin CD www.telkincd.com dan seçecekleri herhangi 1 cd ismine özel olarak hazırlanıp gönderilecektir.
Ayrıca paylaşımlarınız sonucunda ileride forumumuzda moderatörlük için de değerlendirilebilirsiniz.
Katılmak isteyen arkadaşlarımız bu başlık altından katılmak istediklerini belirtebilirler. Tüm üyelerin istatistiklerini tek tek incelemek zor olacağı için ancak konu içinde katıldığınızı belirtirseniz değerlendirmeye alınacaksınız.
Şimdiden tüm katılımcı arkadaşlarıma forumumuzu geliştirmek, güzelleştirmek ve daha aktif hale getirmek amacıyla yapacakları tüm paylaşımlar için teşekkür ediyorum. Mutlu paylaşımlar.
Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın...