FORUM AKTİVİTELERİ AĞUSTOS AYI BAŞVURULARI

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
[flash]http://www.hayatimdegisti.com/banner4.swf[/flash]​

Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz ki forumumuzun üye sayısı oldukça fazla. Ancak paylaşım yapan çok az arkadaşımız var. O nedenle forumu canlandırmak için geçen ay başlanan aktivite çalışmamıza devam ediyoruz. Aslında kriterleri belirleyecek olanlar biraz da sizlersiniz.

Öncelikle tüm katılımcı arkadaşlarımızın katıldıklarını belirten mesajlar dışında ayrıca forum içinde paylaşımlar yapmalarını da rica ediyorum. Kazanacak arkadaşlarımızı kura ile değil emekleriyle belirleyeceğiz. Bu ayrıntıyı kimse atlamazsa sevinirim. Yine de kriterlerimizi belirtelim.

Değerlendirme Kriterlerimiz:

beyazyildiznv3.gif
Üyelerin forumda aktiflikleri ve paylaşmış oldukları konular: Ancak hemen belirtelim ki kişisel gelişimle ilgili olan konular değerlendirilecektir. Mizahi konular değerlendirme dışıdır.
beyazyildiznv3.gif
Foruma katılan yeni üyelerin sorunlarına yardımcı olabilecek yapıcı yanıtlar vermeniz
beyazyildiznv3.gif
Paylaştığınız konuyu resimlerle ya da video ile süsleyerek daha ilgi çekici hale getirmeniz
beyazyildiznv3.gif
Başka bir yerden alıntı yapmak yerine kendi düşündüğünüz bir konuyu tartışmaya açmanız ya da aklınıza gelen bir konu ile ilgili olarak bilgi ve deneyimlerinizi yazmanız değerlendirilecektir.
beyazyildiznv3.gif
Yine önemli konuları yanıt yazarak aktif hale getirebilirsiniz. Ancak burada yazılan mesajlarınızın niteliği önemli olacaktır. Sadece teşekkür içeren mesajlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yani çok mesaj yazılması değil amacımız.
beyazyildiznv3.gif
Mevcut olan konuları ve linklerini bu başlık altında belirtip yöneticilere görevlerini yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.
beyazyildiznv3.gif
Forum içerisine dini ve siyasi içerikli konular açmak, yazılar yazmak yasaktır. Bu tür paylaşımlarda bulunanlar önce yöneticiler tarafından uyarılır. Davranışın tekrarı halinde ise süresiz olarak forumdan uzaklaştırılırlar. Bu tür konulara rastlarsanız yöneticilerden birine konu linkini içeren bir uyarı mesajı yollayabilirsiniz. Her zaman dikkat edemeyebiliyoruz çünkü.
beyazyildiznv3.gif
Ayrıca forumu daha aktif hale getirmek için önerileriniz olursa eğer onları da paylaşabilirsiniz.

Bu seçenekler ışığında yapacağımız inceleme sonucunda yapılacak seçimlerde 3 arkadaşımıza Hayatım Değişti Telkin CD www.telkincd.com dan istediği herhangi 1 cd ismine özel olarak hazırlanıp gönderilecektir.

Ayrıca paylaşımlarınız sonucunda ileride forumumuzda moderatörlük için de değerlendirilebilirsiniz.

Katılmak isteyen arkadaşlarımız bu başlık altından katılmak istediklerini belirtebilirler. Tüm üyelerin istatistiklerini tek tek incelemek zor olacağı için ancak konu içinde katıldığınızı belirtirseniz değerlendirmeye alınacaksınız.

Şimdiden tüm katılımcı arkadaşlarıma forumumuzu geliştirmek, güzelleştirmek ve daha aktif hale getirmek amacıyla yapacakları tüm paylaşımlar için teşekkür ediyorum. Mutlu paylaşımlar diliyorum.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın...

throwinghearts1ao5.gif

Şimdiye kadar yeni katılımların başlaması gerekiyordu. Sabahtan beri bir hareketlilik göremiyorum. Hayırdır? sevincli

slm ben katılmak istiyorum ağustos ayı için işyerinde nete girebiliyorum çok fazla bir vaktim yok ama kazanmak için her fırsatı değerlendireceğim inş. :)

bu arada yeni üye oldum sayılır. bana yardımcı olursanız çok sevinirim :) ilk nelerden başlamak gerek v.s. teşekküler. k8908k8908k8908k8908k8908k8908k8908k8908k8908k8908k8908k8908

İyi akşamlar bende anaokulları ile ilgili bilgi edinmek üzere araştırma yaparken bu siteye girdim ve üye oldum.Fırsat buldukça katılma gayretinde olacağım.

Yanımıza hoşgeldiniz Sevgili Gülten_ actionsmile

Mutlu paylaşımlar dilerim. Sevgiyle kalın. sapkal89

Ben bu forumu çok seviyorum ve yine katılıyorum :) Bütün Arkadaşlarıma başarılar diliyorum

temmuz ayında RenaC kazanmıştı bu seferde dahilmi ??????????????????????????????
en azından 1 ay geçse olmazmı :D

Her ay 3 kişi en aktif üye seçiliyor.Bu nedenle Renac da her ay katilabilir.

Foruma giren ve aktif olan üyeler kendiliğinden seçilmiyor mu? Katıldığımızı belirtmemiz şart mı? Eğer öyle ise ben de katılmak istiyorum ...956k

Bilgencim konu içinde tüm bunların cevabı var zaten. Ancak Ağustos ayı içinde önceki iki aydan farklı bir uygulama içine girip konuya katılmayanları da değerlendirmeye alabilirim. Önceki aylarda sadece katılmak istediğini belirtenleri dahil ediyordum. Her üye de katılmak istemeyebiliyor çünkü. Bu ay belli olmaz ne yapacağım. Sen sormuşken bende bunu söyliyim. Sonra konuya katılmayan biri alırsa herkesin bilgisi olsun. girlhaha

Yine de katılmak isteyenler belirtirlerse bu başlık altında incelemek daha kolay olacaktır. Yoksa gözden kaçırmalar söz konusu olabilir.

Sevgiler.

ben de aranıza yeni katıldım.henüz sitenizi tanımaya çalışıyorum.rehber bölümü tavsiyenize ben de uyacağım :)

bende katılıyorum.. ağustos benim için güzel olacak gibi geliyor bana..

Bende katılıyorum bendeeeee sevincli sevincli sevincli

Bu ay çoook eğlenceli gececek eminim girlhaha girlhaha girlhaha

Bu geceden başlıyorum kolları sıvamaya,koşuşturup durmaktan katıldığımı bildirmeye yeni fırsat bulabildim dl67 dl67 dl67

Herkese bol paylaşımlar diliyorum arkadaşlar girlhaha girlhaha girlhaha

25fead89a626f5da5804150b2888f3c1.gif

Ağustos ayı çekişmeliii geçecek..happy6happy6happy6happy6happy6happy6happy6happy6

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri