florinali numuneddin

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* numune yazar. cok canlar yakacak bu yazar. hoş geldin yazar. güle güle yazar.

* hoş gelişler dilediğim...

az gördüğüm, öz gördüğüm.

yakında yine dutluk olur buralar ya da çocuk parkı yaparlar üzerine söylemesi. *

* hoş gelmiş, keyfimi yerine getirmiş yazar. günün, ikinci müjdesi.

* süper adamdır vesselam. yemem ama yanında yatarım. gece pekçisi seni.

* uyuyan gece bekçisi...

* işverenleri tarafından her sabah uyandırılmak suretiyle gece bekciligi yapan zaat ı muhterem.

* --spoiler--

aslansın kaplansın

--spoiler--

yazarı.

* beni 100 entryle görenler yeni sanıyor, halbuki biz buraların demirbaşıydık diyen yazar...

ağzına geleni ne kulaklarımızdan ne de gözlerimizden esirgemez.

* ulusözlük'te nickaltı aracılığı ile beni ayarlardan ayarlara, bunalımlardan bunalımlara sürükleyen, ancak başka bir sözlük ortamında selam verdiğim gibi -kaçan/işi çıkan/hattı kesilen, herneyse- cevap bile vermeden kaybolan cici yazar. **

burnumla bir sorunu olan yazar.

sürekli hadiselerine soktuğumu söylüyor ki, kendisi taze bir yazar. nasıl burnumla bu kadar haşır neşir olmuş anlayabilmiş değilim.

ha işin tuhafı, burnum gerçekten büyüktür.

* sözlüğe yeni üye olmuş birinci nesil yazar.**

ben demiyorum karması öyle buyurmuş.

* yeni bir yazar. gıcır gıcır, daha naylonları üstünde.

* tanım:yeni bir yazar.

bilgi içerikli tanım:yeni gibi görülen eski bir yazar.

yorum:hoşgelmiş

bilgi içerikli yorum:sözlüğün en iyilerinden, sivri dilli bir arkadaş.

son söz:

* ortam adamı. bazen "mal"ca gelen davranışlarını yüzüne vurunca sinirlense de seviyorum ibneyi.

* pir sultan yoldaşıdır sivas'ta. bir kılıcı kanlı van'da. mardin'de bir gözü kanlı kaçakçı...

* bir madimak tarihçisi.

* görmüyor, duymuyor.

kağıt oynarken atılanları görmüyor.

oyunu dillendirirken duymuyor.

el yordamıyla işini hallediyor. daha fantastikmiş.

* masada kusacak birazdan adam.

elini, yüzüne koyacak adam.

bir, dakika bir, dakika diyecek adam.

eli 6 alırken 7'yi diyecek adam.

kusunca bir dakika diyecek adam.

* gece bekçiliği görevini yakın zamanda bırakmış yazardır.

* yakın zamanda işadamı olması beklenen yazar...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri