FilmLerden Kareler ve Mizahi ResimLer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Janer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:))) koptum

575925_293159980758926_220242018050723_692221_321710803_n.jpg

biraz küçük çıktı yazılar umarım okuyabilirsiniz ..

Gel oğlum kalk bakalım tahtaya, sana bi sorum var.
+ Buyurun, sorun öğretmenim.
- Canlılar kaça ayrılır?
+ Dörde ayrılır öğretmenim.
- Bana yanlış gibi geldi ama say bakalım..
+ Bitkiler, hayvanlar, insanlar, çocuklar.
- Çocuklarda insan değilmi oğlum?
+ Haklısınız, o zaman canlılar üçe ayrılır öğretmenim.
- Peki, şimdi yeniden say bakalım..
+ Bitkiler, hayvanlar ve çocuklar..
- Oğlum insanlara ne oldu?

+ "Kalplerinde sevgiyi yeşertip düşünebilenler hep çocuk kaldılar,
Diğerleri de hayvanlaştılar öğretmenim!"

575912_311137342291285_1087505186_n.jpg

Ah ah benim ilk telefonum. Nerelerden düşmedi ki o. Hala çalışır da pabucu dama atılalı çok oldu. Yedekler listesinde çoktandır ve yeni bir bataryaya ihtiyacı var. O bataryalar piyasadan aklamadan bir iki stoklayıp antika diye saklamalı mı saklamamamlı mı? Bilemedim. :))

haha .. bataryası telefondan daha pahalı :D ... bizim burada bit pazarı var .. telefon 7.5 tl .. bataryası 10 :D ..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri