farkındayım hayatım değişiyor

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

gökyüzü26

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba,
aslında siteye üye olalı bir ayı geçti yalnız ben tanışma faslını atlamışım, herkese merhabaa actionsmile
siteyi çok beğendim o kadar çok ilgimi çeken konu var ki daldan dala atlamaktan başka bişey yapamıyorum şu anda:))) ben ego güçlendirici ce suçluluk telkinleri ile başladım. Gündüzleri dinliyorum ve aslında düzensiz dinliyorum, yine de etkisi olduğunun farkındayım. Artık listeme diğer telkinlerden eklesem olur mu ki :)) Gerçekten hayatım değişebilirmiş bunu farkettim. Telkinlerin bende oluşturduğu duygu sanki doygunluk hissi ve bu bana inanç veriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. actionsmileactionsmileactionsmile

merhabalar

hoşgeldiniz yanımıza

mutlu paylaşımlarınızın devamını diliyoruz actionsmile

hoşgeldin.. :)

merhablar gökyüzü..
butterfly252520welcome.jpg

hoşgeldin yanımıza..

canım benim azıcık daha sabır yeni telkinleri eklemek için... ve birazcık daha zaman daha uzun süreler dinleyebilmek için.. ark5

uyurken dinleyebiliyorsan eğer bu süreyi değerlendirmen çok güzel olur..

hedeflerinin kolaylıkla sevgiyle gerçekleşmesini dilerim..

1052351anv44r8u7a.gif
sevgiler actionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri