B
BURCU GELEGEN
Guest
Ben 3/4 yıl önce ben küçücük tesbih böceklerinden bile korkardım ki fare demeyin. 5 yıl kadar önceydi tahminen Otel şantiyesinde Proje müdürünün danışmanlığını yapıyordum haliyle şantiye her tür haşere bözek arı fare yılan mevcuttu. ben servisten inince önce görevli arkadaş odamı kontrol eder öyle girerdim. en ufak uçan yaratıkda bağırmaya başlardım ki hayvanları çok severim koca köpeklerle oynarım ama küçücük böcek beni masa tepesine çıkarmayı başarabiliyordu.2 yıl boyunca alışamadım onlarla aynı ortamda olmaya. Bir pazar günü orman yürüyüşünde ailemle birlikte çalıların arasın fare gördüm önce çok korktum. Sonra o gözlerini farkettim halbu ki o benden çok tedirgindi ve belki inanmayacaksınız ama o gözlerinde farenin bile sevimli olabileceğini gördüm. yakınlaştım anneme seslendim bakar mısın ne güzel gözleri var dedim ve o günden sonra küçük haşere olsun fare olsun korkmadım. hatta evimizde fare besledik diyebilirim hikayesini sonra anlatayım çok geç oldu 3 ,5 saat sonra işe gitmek için hazırlanma gerek