Eyvah ! Sanırım Bizim Çocuk Aşık Olmuş !

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Minik oğlunuz bir anda komşunun kızına aşık olduğunu söylerse panik olmayın
nokta.gif

Sizin gözünüzde minicik bir bebek olmaktan bir türlü kurtulamayan çocuğunuz, gün gelip de size “Ben Berk’e aşığım” derse şoka girmeyin! 4-5 yaşlarındaki çocuklar, bu tür sözleri sık sık dile getirebilir
nokta.gif

İTİNA EDERLER

* Çocukların aşktaki heyecanları birden bire oluşur, kısa süreli, geçici ve değişkendir
nokta.gif

* 4-5 yaş dönemindeki çocuklar, ‘aşık oldum’ gibi ifadelerden daha çok, bu heyecan, tutku ve aşkı, “Biz evleneceğiz” şeklinde ifade ederler
nokta.gif

‘AYIP’ DEMEYİN!
nokta.gif

* Çocuklar sadece yaşıtlarına değil; kardeşlerine, akrabalarına ve öğretmenlerine de ilgi duyabilir
nokta.gif

* Bu şekildeki tutumların; çocuğun duygusundan utanmasına, suçluluk duymasına, sevgi ihtiyaçlarını ebeveynleri ile sınırlamasına, bu duyguyu bastırmayı öğrenmesine, kendini değersiz hissetmesine ve özgüvenine olumsuz etkileri olabilir
nokta.gif

* Çocuğun yaşayarak öğrendiği şeyler, duygusal ve sosyal gelişimine anlam katar
nokta.gif

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri