Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

azraist_24

Moderator
10
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
partysmiley Arkadaslar evlilikle ilgili hayatina ruh esini cekme olumlamalari yapiyorum bunun disinda imgeleme olarak bir gelin fotosunu duvarima astim :))))

Ise yarar mi bilmiyorum ama haliz hazirda buna emek harcayan arkadaslarimiz var mi aramizda cok merak ettim:)

ben hergün ruh eşimi kendime çekiyorum diyorum....

kutayhun ne kadar değişik bir imzan var ! krz56

ya da ruh eşim bana yaklaşıyor onu çok seviyorum diyorum.. bir de ben de mi gelin resmi assam duvarıma...

Sevgili Katree,

Kutayhun`un imzasindan ziyade bu konu ile ilgili bir fikrin olup actigim konu basligi altinda bunu paylasiyor olmani tercih ederdim...

Sevgili azraist ne düşünüyorsam onu söylerim kimse beni bundan alıkoyamaz ...8977

konuya gelince şöyle yardımcı olayım :

Ruh Eşini çekmek için olumlama

Ruh eşimi yaratmaya hazırım.
Yüksek güçler sana yol gösteriyor.
Ruh eşim için alan yaratıyorum.
Duygularımla gurur duyuyorum.
Şimdi ruh eşimi çekiyorum.
Hayatımdaki insanlara değer vermeyi seviyorum.
Mükemmel bir ruh eşiyim.
Hayatımdaki değişiklikleri not ediyorum.
Çekim yasasına inanıyorum.
Güçlü bir yaratıcıyım.
Ruh eşimle birlikte olmayı seviyorum.
Hayatım mucizelerle dolu.
Düşlerim gerçekleşiyor.
Ruh eşim beni seviyor.

Sevgili azraist ne düşünüyorsam onu söylerim kimse beni bundan alıkoyamaz ...8977

konuya gelince şöyle yardımcı olayım :

Katree,

Tabi ki ne dusunuyorsan soylebilirsin ama lutfen benim konumun altina gereksiz dusuncelerini yazma bunu rica edebilirim cunku bu da benim istegim ve bunu hakediyorum, kendisine ozelden yazabilirsin...

kutayhun ne kadar değişik bir imzan var ! krz56

öyledir katree

Sen bence ``Damat`` resmi asmalisin sevgili Kutayhun

ben kadınlardan hoşlanıyorum y789

Ben bu resim asma olayini ``secret`` da gormustum, yasanilan bir evlilik oncesi bir adamin duvarina astigi birbirine sarilan 1 cift resmi uzerinden giderek 2 ay icinde evlenmisti..girlhahagirlhahagirlhaha.

Olumlama cumlesi ise aynen soyle:

`` Ruh esimi seviyor ve seviliyorum....
Ruh esimi hakediyorum....
Ona yer aciyorum....12389

benim bilgisayarda naomi campell resmi var masaüstü olarak o da olur mu

guitar

Kutayhun Naomi de olur yalnız oldukça esmer yada zenci biri çıkabilir karşına..y789

Azracım forumda bulup not aldığım şu olumlamayı yapabilirsin;
Mutlu bir evlilik yapmayı eşimle uyum ve denge içinde yaşamayı
seçiyorum. Eşimi mutlu ettiğim gibi kendimi ve sevdiklerimi de mutlu
etmeyi kabul ediyorum. Bütün kalbimle ve beynimle evet diyeceğim
evleneceğim kişinin hayatıma girmesi için şimdi güçlü bir şekilde
niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun
için teşekkür ediyorum."
Ayrıca Ruh eşinizi bulun cdsini de dinleyebilirsin..

Sevgiler..

Kutayhun Naomi de olur yalnız oldukça esmer yada zenci biri çıkabilir karşına..y789

Azracım forumda bulup not aldığım şu olumlamayı yapabilirsin;
Mutlu bir evlilik yapmayı eşimle uyum ve denge içinde yaşamayı
seçiyorum. Eşimi mutlu ettiğim gibi kendimi ve sevdiklerimi de mutlu
etmeyi kabul ediyorum. Bütün kalbimle ve beynimle evet diyeceğim
evleneceğim kişinin hayatıma girmesi için şimdi güçlü bir şekilde
niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun
için teşekkür ediyorum."
Ayrıca Ruh eşinizi bulun cdsini de dinleyebilirsin..

Sevgiler..

""Ruh eşinizi bulun ""CD si nerdeblissy

ruh eşi cdsi ücretli.. telkincd.comdan satın alabiliyorsun

Sanırım bu sitede okumuştum. Bildiğim 2 yöntem var. 1.si bir kağıda evlenmek istediğin kişinin özelliklerini, nasıl bir evlilik istediğini yazıyosun. Ama sanki olmuş gibi. Örneğin, eşimle şu şekilde tanıştık. Düğünümüz şöyle oldu böyle oldu gibi. 21 gün okuyosun. Zaten 1 haftadan sonra ezberlersin sevincli
2. ise sitede Yurdahal paylaşmıştı. Her gece yatmadan "Ben derin ve tamamlanmış bir sevgiyi hayatıma almaya hazırım. Eş ruhum beni mutlu etmek için bütün hazırlıklarını tamamladı. Ben de onu mutlu etmek için bütün hazırlıklarımı tamamladım. Ona hoşgeldin diyorum." bunları söyleyip yatıyorsun.

Merhaba Arkadaşlar;

Ben Mayıs ayı sonuna kadar 70 Kg.lık, 42 bedenden 44 bedene doğru yol alan biriydim. Bu sitedeki olumlamalar ile ilgili bölümde bir sahip olmak istediklerimiz ile ilgili resimlerden oluşan bir pano hazırlamanın, şartlanmak için faydalı olduğunu okumuştum. Gerçekten yatağımın tam karşısına böyle bir pano hazırladım ve yapıştırdım. Çok geçmeden inançlı ve kararlı bir şekilde rejime başladım.Şu anda 61 kg. ve 40 bedenim. Ben bu şekilde şartlanmanın çok faydasını gördüm. Bu nedenle gelinlik fotoğrafına bakarak inançlı olumlama yapmanın faydası olabilir bence :-)

scouter, hem kilo vermek hem de evlilik ile ilgili şu imgelemeyi ve panoyu biraz daha açımlayabilir misin.. sevgilerle...

Sanırım bu sitede okumuştum. Bildiğim 2 yöntem var. 1.si bir kağıda evlenmek istediğin kişinin özelliklerini, nasıl bir evlilik istediğini yazıyosun. Ama sanki olmuş gibi. Örneğin, eşimle şu şekilde tanıştık. Düğünümüz şöyle oldu böyle oldu gibi. 21 gün okuyosun. Zaten 1 haftadan sonra ezberlersin sevincli
2. ise sitede Yurdahal paylaşmıştı. Her gece yatmadan "Ben derin ve tamamlanmış bir sevgiyi hayatıma almaya hazırım. Eş ruhum beni mutlu etmek için bütün hazırlıklarını tamamladı. Ben de onu mutlu etmek için bütün hazırlıklarımı tamamladım. Ona hoşgeldin diyorum." bunları söyleyip yatıyorsun.
herdaimmutlukız... önerini gerçekleştirmeye çalışcağım.. önerin için teşekkür ederim.. bu olumlamadır, imgelemedir ben ilk defa bu sitede duydum.. ve kafam yattı.. son iki 3 haftadır.. da sürekli kendimle ilgili olumlu cümleler kuruyorum... bir kere daha teşekkürler..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri