nasıl bir tarif yaptınız arkadaşlar, boyu posu böyle olsun huyu-suyu şöyle olsun diye mi yazdınız?ya da hayatınıza çekmek istediğiniz kişiyi zaten tanıyordunuzda onu mu tarif ettiniz?
Merhabalar Ben evlenmek istediğim bayanın özelliklerini bir kağıda yazdım Aradan 2-3 yıl kadar zaman geçti
Çekim yasasına inandığım için hep istediğim bir bayan ile evleneceğimi düşünüyordum Çok şükür Allah nasip etti ve 25 yıl önce evlendim Öğrendim ki eşimde evlenmek istediği erkek ile ilgili tüm özellikleri yazmış)
SARIYI hatirlatirimgirlhahaayy ne güzel yazıydı evlilik planları yapan birisi(ben tabii) için güzel bir yazıydıyakın da evlenceceğiz sevgilim olacak şahıs korkuyorum korkuyorum diyip duruyor kızlar korkar evlilikten benim bildiğim neden korkuyorsa artık bilmiyorum nasıl düzeltecem bilmiyorum o canavarla ben nasıl geçinecem onu da bilmiyorum.Etkili bir olumlama yapmam lazım galibasın.
ayy ne güzel yazıydı evlilik planları yapan birisi(ben tabii) için güzel bir yazıydıyakın da evlenceceğiz sevgilim olacak şahıs korkuyorum korkuyorum diyip duruyor kızlar korkar evlilikten benim bildiğim neden korkuyorsa artık bilmiyorum nasıl düzeltecem bilmiyorum o canavarla ben nasıl geçinecem onu da bilmiyorum.Etkili bir olumlama yapmam lazım galibasın.
Pekiya hayaslimizdeki eşin tarifi yapamıyorsak neyapmalıyız?.. Ben mesela tam oalrak tarif yapamıyorum, sevgi önemli tabiki ama heyecanda olmalı diyorum yni tam bir bütünlük oluşturamıyorum o kişi hakkında...
Bu arada evlilikten korku değilde bir kapalılık var bende, sanki önümde bir engel bir karanlık offf bilemiyorum bu konuda sorunluyum galiba..![]()
O zaman daha genel konuları düşlünmen faydalı olur. En azından, mutlu bir birliktelik, anlaşabileceğin bir eş, uyumlu bir evlilik...
Sorunlu olduğunu düşünürsen, hayatına sadece sorun çekersin. Aksini düşün.
İyi düşünürseniz iyi şeyler, kötü düşünürseniz kötü şeyler olur. Gün boyunca ne düşünürseniz o olursunuz. Neye inanırsanız, onu yaşarsınız. Düşüncelerimizin yansımasını yaşıyoruz.
Evlilik tam bir evrim bence.Kişiliğin neredeyse tüm sınırlarının,sinirlerinin,içimizdeki canavarın,saflığın,ortaya çıktığı evrim.Keyifle sevgiyle güzellikle bu evrimin tamamlanması dileğiyle...
gerçkten herkes çok güzel paylaşımlar yapmış hepsini keyifle okudumbenimde evliliğe karşı ön yargılarım birazcık fazlaydı çevremden dolayı sanırım ama buradan şunu anlıyorum ki çevremizdeki evlilikleri hayatımıza uyarlama yapmamalıyız sonuçta biz bambaşka bi insanız ve hayatıma çekeceğimiz kşiyi tamamen düşüncelerimiz belirliyor önemli olan düşüncelerimizin kontrolü bu da hayatımızın kontrolü dmek oluyor
herkese tekrar teşekkürler =)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.