Evlerinin Önü Boyali

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Evlerinin Önü Boyali

eh güzel olmuş... bayan arkadaşın sesi çok güzel... ekibin de hakkını yememek lazım ... 25889
değişik bir tarz olmuş ama farklı olcaz diye biraz kasmışlar.. yolları açık olsun.. böyle değişik lezzetler lazım..
djj

bence guzel olmus, ispanyol havasında zaten bızım turkuler buna denk gelıyor, cok ıyı akıl edılmıs bence, onlar bızım turku gıbı soylese nasıl olur acaba ??? kiss3

dogan_blade ' Alıntı:
hülyaa ' Alıntı:
hayatimdegisti ' Alıntı:

kızın sesi çok güzell 25889
ama tarzı beğenmedim..belkide yıllardır farklı dinlediğim içindir.. dusun

sagdaki gitarcı arkadasım iyi çalıorlar

arkadaşını tebrik ederim..diğerlerini de..elbette güzel çalıyorlar..emek verilen her iş güzeldir..
insan bir şeyin özünü bilince,farklı tarzları dinlemek tuhaf gibi geliyor..tarzını beğenmedim derken arkadaşının tarzını kasdetmedim..parçanın bu tarzını beğenmediğimi ifade ettim..sevgi ve saygılar..

iç içe girmiş yazılar..özür...hemen düzeltiyorum..

arkadaşını tebrik ederim..diğerlerini de..elbette güzel çalıyorlar..emek verilen her iş güzeldir..
insan bir şeyin özünü bilince,farklı tarzları dinlemek tuhaf gibi geliyor..tarzını beğenmedim derken arkadaşının tarzını kasdetmedim..parçanın bu tarzını beğenmediğimi ifade ettim..sevgi ve saygılar..

ben şarkıyı da, şarkıcıyı da,sesini de, çalanların yeteneklerini de sevdim ancak gitarcı arkadaşın (galba solistin kardeşiydi) sesi bana bed geldi.. itici buldum.. bence söyleyemio.. ama güzel çalıo.. kızın sesi muhteşem ama .. (nasıl kardeşlerse.. :D)

japonyadan bir arkadasım ne yapıyosun soruma karşılık öykü berk dinliyorum dedi smiliyface dumur oldum tabii.japonyadan hayranları var..türkçe sözlerini de gönderdim ezberleyecek. konserlerine gelicek.son kısım abartıydı ama birgün olur belki niye olmasın. f678h

ilk çıktıgı günden berii ringam f678h müziğin hasından alarız evvellahh sapkal89 beni arayanlar ben cevaplayana kadar sıkılmasınlar... moral bulsunlarrrr.... 44

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri