Canimm,
Bugun nasilsin? Umarim daha iyisindir,
Iyi olmani diliyorum....O0
Günaydın Neptün ;
Geçici dalgalanmaların normal olduğunu artık öğrendik durup geçmesini bekliyorduk biz fakat görüyorum ki senin bu anlamda çalışman varmış yapıp sonucunu gördükten sonra paylaşımını bekliyoruz. Zira ben de şu an için bu döneme girdim gibi..
Sevgiler
egon diyor kiii.. burası rahat ilerisi daha çok emek gerektirecek ileride tekrar kabul görmeye çalışacaksın ne gerek var ilerlemeye otur oturduğun yerde..
ona dekii.. eğer oturduğum yerde otursaydım şuan istanbulda olamazdımm..
Merhaba sevgili handesav,Merhaba,
Bu dalgalanmaları ben de zaman zaman yaşıyorum. Bazen bırakıyorum geçsin diye, hiç birşey yapmıyorum. Bazen reiki yapıyorum, bu dönemde de telkinleri de dinlemeye başladım. Onlar da iyi geliyor. Ama hiç birşey yapmazsam sabırsızlıklar başlıyor. Bu dönemler zorlayıcı biraz, inanarak ve isteyerek direnç gösterirsek aşacağımıza inanıyorum.
Sevgiler, Hande
Lusid merhaba,
Ben kendimi tanıtmadım, şimdi mesajını görünce tanıtayım dedim41 yaşındayım, bayanım, adım Hande. Kongre, toplantı organizatörlüğü yapıyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Reiki ve farklı enerjilerle çalışıyorum. Bu foruma yeni kaydoldum, telkinleri de yeni dinlemeye başladım. Olumlu sonuçlar alacağımı biliyorum...
![]()
Neptünüm nasılsın bakalım?Rahatladın mı biraz?Huzurluğun gitti mi?
Ayy canım rica ederim.Beni bu kadar sevmen de beni şımartıyor ttli3 ayrı konu girlhaha Ama mutlu oluyorum tabiBen teşekkür ederim. Gelişmeler çok güzel,çoook sevindim senin adına inan.Daha da güzel haberlerini alırız inşallah.Allah seni hep güldürsün canım benim.
Neptüüüüüüünüüüm ama bu çoook çirkiiiiiin yaa catsle ben de istiyorumcat3500 Çok güzel,ben bunu yerim yerim,Gözlerin güzelliğine...cat22 oyy yumuş yumuş maşallah.Fotoğraf için çok sağol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.