Evdeyim ve pek dışarı çıkma isteğim olmuyor

Edward_87

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar,
Ben telkinleri dinlemeye devam ediyorum ve ego-suçluluğu bitirdim.Kendine güven telkinini bitirmek üzereyim 1 hafta olucak.Telefonumdan dinliyorum.music45 Şu son zamanlarda pek evden dışarı çıkma isteğim olmuyor. Sanki insanlarla konuşmaya çekiniyorum gibi. Bu durumum karsı cinste daha fazla oluyor. Sizce bu bir süreç mi?4897

Kesinlikle bir süreçtir arkadaşım...Sabırla bekle faydasını göreceğine inanıyorum...

Merhabalar,
Ben telkinleri dinlemeye devam ediyorum ve ego-suçluluğu bitirdim.Kendine güven telkinini bitirmek üzereyim 1 hafta olucak.Telefonumdan dinliyorum.music45 Şu son zamanlarda pek evden dışarı çıkma isteğim olmuyor. Sanki insanlarla konuşmaya çekiniyorum gibi. Bu durumum karsı cinste daha fazla oluyor. Sizce bu bir süreç mi?4897

ben dinlemeye başlamadan önce hiç çıkmak istmeiyordum.zaten yalnız gezmek pek mantıklı gelmiyor.amaçsızca dolaşmaya bir mana veremiyorum.suçlulğu dinledikçe sanki içimde bi canavar varmış gibi geliyorbad45

Amaçsızca dolaşmak değil ki, hava almak, yeni insanlar görmek, tesadüfler yaşamak..

Merhabalar,

[/quote
aynı durumdayız.eve kapandım resmen zaruretler dışında hiç çıkasım gelmiyor.ne kimseyi görmek nede kimseyle konuşmak geliyor içimden.sanırım insanlara güvenimi kaybettim.zira yüzüme gülüp arkamdan çekiştirdiklerine çok şahit oldum.imkanım olsada kimsenin uğramadığı bir dağın başında azıcık aşım kaygısız başım yaşayabilsem...

Hepimizde benzer durumları yaşadığımıza göre bu süreç olarak nitelendirilebilir:) Çünkü şimdilik böyle duygularım azaldı. ayrıca topluluk önünde konuşma telkini sayesinde de pek çok kişinin önünde çekinmeden rahat konuşabildiğim anlarım oldu. Bu farkındalığım az da olsa beni gerçekten mutlu etti.
Umarım sizde olumlu bir gelişme yaşarsınız:)

Selamlar,
Bu mp3 ler sadece ritmden mi oluşmakta yoksa içinde konuşma telkini de oluyor mu.?
Benim yüklediklerim de hep müzik yada ritm var. Konuşma olunca olumlamaya mı giriyor acaba ?
Saygılar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri