estonya

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
baltık denizi kıyısındaki başkenti talin olan, kızları dünya güzeli minik ülke

insanlarının sıcaklığı ile ısınan memleket.

insan delleniyor tabi, nette elemanların parti fotolarını falan görünce sapıttıran ülke.

nasıl bir ülkedir yarabbim. denizde kum ülkede güzel kız. gidelim burayla umk olarak ce yapalım.

zaten herşeyi açıklıyor.

ya da

ya da

bkz. http://www.terrarium.ee/...)

bkz. ben de gelcem)

en yüksek yeri 320 metrelik bir tümsek olan ülke. kızlarının hastasıyım.

ülkemizden en ucuz şekilde prag aktarmalı olarak gidilebilecek memleket

umk olarak gidersek ülkedeki kırma çocuk sayısını arttıracağımız memleket*

nüfusu 1,7- 1,8 milyon civarı halkının fin kökenli olduğu ülke...

www.rate.ee sitesinden güzel kızları ve yakışıklı erkekleri incelenebilecek ülke.bir nevi tanışma sitesidir bu ve kızlardan bazıları türklerden mesaj gelmesin diye belirtmişler.utandım.

kimse gitmesin, giden de dönmesin, dönenden de kimse hayır beklemesin bir memlekettir. ben yandım bari benden sonrakiler yanmasın.

e-stonia

bizden vize isteyen ülkedir. gemiyle başkent tallinn limanına ayak basıp schengen vizesinin yeterli olmadığını anlamak suretiyle anlamış bulunmaktayım. vize ücreti ise fazla bişey değil ve işlemler kısa sürmekte. mutlaka gidilmeli.

uluslararası telefon kodu 372 olan ülke.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri